Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Royal Air Maroc επίσημο μέλος της Oneworld τον Μάρτιο 2020
Αεροπορικές εταιρείες

Η Royal Air Maroc επίσημο μέλος της Oneworld τον Μάρτιο 2020

Η Royal Air Maroc θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Αφρικής που γίνεται επίσημο μέλος της Oneworld. Προσφέροντας άνω από 100 προορισμούς σε 49 χώρες, η Royal Air Maroc θα επιτρέψει στην Oneworld να προσθέσει 34 νέους προορισμούς και 21 χώρες, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυό της.

Η Oneworld και οι 13 εταιρείες-μέλη της ψήφησαν ομόφωνα, την περασμένη Τρίτη, την 31η Μαρτίου 2020 ως επίσημη ημερομηνία ένταξης της Royal Air Maroc στη διακεκριμένη αυτήν αεροπορική συμμαχία. Με την ψήφο τους τα μέλη της Oneworld ενέκριναν τον απολογισμό των έργων που ανέλαβε η εθνική εταιρεία από τον Δεκέμβριο του 2018, ημερομηνία κατά την οποία κλήθηκε να προσχωρήσει στη συμμαχία.

Μεταξύ των απαραιτήτων εργασιών για την ολοκλήρωση της ένταξης στη συμμαχία, συγκαταλέγονται o ανασχεδιασμός των κατηγοριών κράτησης σύμφωνα με τα πρότυπα που εφαρμόζονται από τις εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας, καθώς και η προσαρμογή των προγραμμάτων πιστότητας και επιβράβευσης επιβατών, ώστε να συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα προγράμματα της Oneworld. Επιπλέον, η εταιρεία ξεκίνησε ένα διευρυμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλους τους εργαζόμενους σε θέσεις εξυπηρέτησης επιβατών, τόσο στα τηλεφωνικά κέντρα, τα πρακτορεία και τις υπηρεσίες εδάφους, όσο και εν πτήσει. Τέλος, η Συμμαχία εξέτασε τα συστήματα ασφαλείας της εταιρείας και επιβεβαίωσε ότι συμβαδίζουν με τις καλύτερες, συνιστώμενες πρακτικές.

“Αν και η μέση διάρκεια της διαδικασίας ένταξης στην αεροπορική συμμαχία κυμαίνεται από 18 έως 20 μήνες, στην περίπτωσή μας για να γίνουμε επίσημα μέλη της αναγνωρισμένου κύρους αεροπορικής συμμαχίας Oneworld -από την ημέρα που μας έγινε η πρόσκληση, μέχρι την ημέρα της επίσημης ένταξής μας- μεσολαβούν 15 μήνες. Αυτό εξηγείται τόσο από το γεγονός ότι τα συστήματά μας βρίσκονται ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο, πράγμα  που διευκόλυνε την συνοχή τους με τα συστήματα της Συμμαχίας, όσο και από τις προσπάθειες των μελών της ομάδας μας, που δούλεψαν εντατικά για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου της Royal Air Maroc”, υπογραμμίζει ο Hamid Addou, Chairman και CEO της Royal Air Maroc.

Η Royal Air Maroc θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Αφρικής που γίνεται επίσημο μέλος της Oneworld. Η Αφρική είναι η μόνη ήπειρος όπου η Συμμαχία δεν είχε, έως τώρα, κανένα μέλος. Προσφέροντας περισσότερους από 100 προορισμούς σε 49 χώρες, η Royal Air Maroc θα επιτρέψει στην Oneworld να προσθέσει 34 νέους προορισμούς και 21 χώρες, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο της Συμμαχίας σε 1.069 αεροδρόμια σε 178 χώρες και επικράτειες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024