Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη Fiumicino
Αερομεταφορές

ITA Airways: Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη Fiumicino

Η ITA Airways επεκτείνει το δίκτυο της με 3ης απευθείας πτήσεις από Rome Fiumicino προς Tokyo Haneda, και από τις αρχές του Δεκεμβρίου θα έχει απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη Fiumicino προς Νέο Δελχί και Μαλδίβες.

Η ITA Airways, ο Ιταλικός Εθνικός Αερομεταφορέας υποδέχθηκε θερμά τους κορυφαίους συνεργάτες της στην Ελληνική αγορά, παρουσία του κ. Pierfrancesco Carino, Vice President International Sales, της κα. Carla Catuogno, Regional Manager Europe, του κ. Aldo D’Elia, International Sales Development Manager και του προσωπικού της ITA Airways Ελλάδος, με την συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η κ. Carla Catuogno παρουσίασε στους συνεργάτες την Country Manager Ελλάδος, κ. Άννα Ξενάκη.

Η ITA Airways πραγματοποιεί τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino με επιστροφή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και 13 εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με τους προορισμούς του δικτύου της. Η Εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω το διηπειρωτικό της δίκτυο και από τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί 3 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από Rome Fiumicino προς Tokyo Haneda. Επίσης από τις 03 Δεκεμβρίου του 2022, μια νέα απευθείας πτήση από τη Ρώμη Fiumicino προς το Διεθνές Αεροδρόμιο  Indira Gandhi στο Νέο Δελχί  θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα καθώς και μια απευθείας πτήση από Ρώμη Fiumicino προς Μαλέ Μαλδίβες θα πραγματοποιείται από 17 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι  22 Ιανουαρίου 2023 τρεις φορές την εβδομάδα  και από 23 Ιανουαρίου μέχρι 26 Μαρτίου 2023 δύο φορές την εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024