Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρείν πραγματοποιεί σε ετήσια βάση απευθείας πτήσεις 4 φορές την εβδομάδα μεταξύ του Μπαχρέιν και της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, και η Aegean Airlines, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ελλάδας, προχώρησαν σε συμφωνία κοινού κωδικού με την οποία διευρύνουν τα δίκτυά τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Πιο συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες μπορούν πλεόν να μοιράζονται κωδικούς σε πτήσεις από το Μπαχρέιν μέσω της Αθήνας προς και από τις ευρωπαϊκές πόλεις των Βρυξελλών και της Ρώμης, ενώ οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη, το Μιλάνο και τη Βιέννη μπορούν τώρα να μοιράζονται κωδικούς με πτήσεις μέσω της Αθήνας προς το Βασίλειο του Μπαχρέιν με την Gulf Air.

Ο Ahmed Janahi, εμπορικός διευθυντής της Gulf Air, δήλωσε: “Η δέσμευσή μας να ενισχύσουμε το δίκτυο της Gulf Air ενισχύεται με αυτήν τη συμφωνία. Επιτρέποντάς μας να συνδέσουμε τους επιβάτες μας με δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη που εκτείνονται πέρα από το δίκτυό μας, ενω παράλληλα δίνουμε την ευκαιρία σε περισσότερους Ευρωπαίους να επισκεφθούν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, απολαμβάνοντας παράλληλα τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουμε”.

Καλωσορίζουμε αυτήν τη νέα συμφωνία με την Gulf Air και πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα συνδυασμένα δίκτυα των δύο αερομεταφορέων μας θα προσφέρουν στους επισκέπτες μας νέες ευκαιρίες ταξιδιού, όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και Μπαχρέιν, αλλά και πέραν αυτών” ανέφερε ο κ. Τάσος Ραυτόπουλος, διευθυντής Σχεδιασμού Δικτύου και Συμμαχιών της Aegean Airlines.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρείν πραγματοποιεί σε ετήσια βάση απευθείας πτήσεις 4 φορές την εβδομάδα μεταξύ του Μπαχρέιν και της ελληνικής πρωτεύουσας, πέρα από τις διπλές καθημερινές πτήσεις ή τις περισσότερες από δέκα, σε περιφερειακές πόλεις σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου και της MENA (Μ. Αντολής & Β. Αφρικής), επιτρέποντας στους επιβάτες να ταξιδεύουν εύκολα και άνετα μέσω του Μπαχρέιν με το δίκτυο της Gulf Air.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024