Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιακρίσεις του Proteas Blu Resort στη Σάμο από Tripadvisor και Zoover
Ανακαινισμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις

Διακρίσεις του Proteas Blu Resort στη Σάμο από Tripadvisor και Zoover

Οι ταξιδιώτες, μέσω του Certificate of Excellence του Tripadvisor και το σήμα ‘Recommended’ του Zoover βράβευσαν το ξενοδοχείο Proteas Blu Resort στη Σάμο ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο

Μια ακόμα διάκριση για το ξενοδοχείο Proteas Blu Resort στο Πυθαγόρειο της Σάμου, αυτήν τη φορά από το έγκυρο portal του Tripadvisor και το ολλανδικό Zoover. Οι ταξιδιώτες, μέσω του Certificate of Excellence του Tripadvisor και το σήμα ‘Recommended’ του Zoover βράβευσαν το ξενοδοχείο ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο, ξεχωρίζοντας το για τις πρότυπες υπηρεσίες, τις ανακαινισμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις και την ανθρωποκεντρική πολιτική.

Το Proteas Blu Resort έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κατακτήσει και να διατηρήσει κορυφαίες θέσεις σε όλα τα ταξιδιωτικά site, αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα στοιχεία εκείνα που το κάνουν μοναδικό. Από την εξαιρετική τοποθεσία με πανοραμική θέα στη θάλασσα μέχρι τις βραβευμένες από το ολλανδικό “De Telegraph” παραλίες του.

Όλα τα τμήματα –4 εστιατόρια, 3 ατμοσφαιρικά μπαρ και Spa– είναι σχεδιασμένα, ώστε να ταξιδεύουν τις αισθήσεις.

“Σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός περνάει κρίση το Proteas Blu Resort είναι η απόδειξη ότι όταν δεν γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα και όταν υπάρχει προσήλωση στους στόχους, οι προσπάθειες επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο”, δηλώνει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024