Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Tripadvisor κλείνει τη συνδρομητική της υπηρεσία, Tripadvisor Plus
OTAs

Η Tripadvisor κλείνει τη συνδρομητική της υπηρεσία, Tripadvisor Plus

tripadvisor

Τερματισμός του συνδρομητικού προγράμματος, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021.

Η προσπάθεια της Tripadvisor να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα συνδρομής που θα παρείχε στους ταξιδιώτες εκπτώσεις, θα αύξανε τις κρατήσεις για τους προμηθευτές και τα έσοδα για την ίδια την εταιρεία, τελειώνει μετά από μόλις τρία περίπου χρόνια.

“Λάβαμε την απόφαση να τερματίσουμε το πρόγραμμα Tripadvisor Plus”, δήλωσε εκπρόσωπος της Tripadvisor σε δήλωση που εστάλη μέσω email.

Το πρόγραμμα έγινε αρχικά διαθέσιμο σε μορφή beta τον Δεκέμβριο του 2020 και κυκλοφόρησε πλήρως τον Ιούνιο του 2021 με ετήσια συνδρομή 99 δολ. και δωρεάν συμμετοχή για προμηθευτές, όπως ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, που πρόσφεραν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη. Μόλις τρεις μήνες αργότερα, η Tripadvisor μετέτρεψε το πρόγραμμα σε ένα μοντέλο επιστροφής μετρητών, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Από τότε που έγινε διευθύνων σύμβουλος (τον Ιούλιο του 2022), ο Matt Goldberg μίλησε για την επανεξέταση του προγράμματος “Plus”, το οποίο ξεκίνησε επί ηγεσίας του Steve Kaufer.

Μιλώντας στο συνέδριο της Phocuswright τον περασμένο Νοέμβριο, ο Goldberg εξήγησε γιατί η εταιρεία επικεντρώθηκε περισσότερο στα οφέλη της δωρεάν συνδρομής. “Ζητώντας από τον καταναλωτή να βγάλει το πορτοφόλι του και να χρεώσει την πιστωτική του κάρτα για κάτι νέο, θα μπορούσε να είναι κάπως ενοχλητικό για μια μάρκα και έναν ιστότοπο που δεν ζητούσε κάτι τέτοιο από τους καταναλωτές στο παρελθόν. Έτσι, ενώ ήταν μια καλή πρόταση αξίας , δεν πήγε με τον τρόπο που ίσως κάποιοι πίστευαν ότι θα μπορούσε”, είπε. “Πιστεύω ότι αυτό που θα μας δείτε να κάνουμε στο μέλλον είναι να εστιάζουμε προς υψηλότερη αξία, προς τους πιο αφοσιωμένους καταναλωτές, που θα θέλαμε να επαναλαμβάνουν, όχι επειδή πληρώνουν για κάτι, αλλά επειδή εμπλέκονται”, συνέχισε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024