Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕξυπηρέτηση Groups, η νέα υπηρεσία της Chnaris HMDC
Ξενοδοχία

Εξυπηρέτηση Groups, η νέα υπηρεσία της Chnaris HMDC

Ο όμιλος ξεκίνησε συνεργασία με τον κ. Νίκο Γκόλφη, που έχει συνεργαστεί με αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία (Elounda Bay, Marina Beach, Fodele Beach, Arina Beach, Anissa Beach, Kalimera Kriti, Aldemar Royal Mare).

Με μια ακόμα νέα υπηρεσία υψηλού επιπέδου, την εξυπηρέτηση οργανωμένων group επισκεπτών, η Chnaris HMDC διευρύνει τις υπηρεσίες της καλύπτοντας μια ακόμα ανάγκη της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας.

Για τον σκοπό αυτό, ξεκίνησε συνεργασία με ένα καταξιωμένο στέλεχος του τουρισμού, τον κ. Νίκο Γκόλφη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία (Elounda Bay, Marina Beach, Fodele Beach, Arina Beach, Anissa Beach, Kalimera Kriti, Aldemar Royal Mare) σε θέσεις όπως Front office  – Guest relations Manager – Sales Manager for the French Market. Έχει επίσης συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με ταξιδιωτικά γραφεία εισερχομένου τουρισμού σε θέσεις όπως υπεύθυνος υποδοχής πελατών αεροδρομίου, υπεύθυνος εκδρομών και υπεύθυνος κρατήσεων groups sejours & circuits για τη γαλλική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος διαχείρισης, παροχής τουριστικών υπηρεσιών και hotel consulting Chnaris H.M.D.C. προσφέρει στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τέσσερα κυρίως εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:

  • Ενοικίασης ξενοδοχειακών μονάδων.
  • Πλήρους διαχείριση ξενοδοχείων.
  • Σύναψης συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείρισης πωλήσεων (Yield).
  • Πλήρες σύστημα Franchise Corporation

Η Chnaris H.M.D.C. καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα, έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα, ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου αλλά και κάθε άλλη στιγμή κατά την οποία η επισκεψιμότητα παραμείνει χαμηλή. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Chnaris H.M.D.C.  είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.

Από τη Chnaris H.M.D.C. λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operation’s Manager, όπου κορυφαίοι συνεργάτες, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες Quality Management, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Στόχος των παραπάνω υπηρεσιών, είναι μεταξύ άλλων η άμεση μείωση του κοστολογίου, η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων πιάτων, αλλά και η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη κάθε ξενοδοχείου.

Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: “Καλωσορίζουμε τον κ. Νίκο Γκόλφη στη μεγάλη ‘οικογένεια’ της Chnaris HMDC και μαζί, ανοίγουμε ένα νέο κύκλο υπηρεσιών στον Όμιλό μας. Με επαγγελματισμό και συνέπεια ενισχύουμε τη θέση μας στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο επιχειρούμε, δημιουργώντας νέες αναπτυξιακές προοπτικές. Και συνεχίζουμε, σύμφωνα πάντα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας και το προσωπικό μου όραμα, προσηλωμένοι στους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες, όσο και στους ξένες επισκέπτες του τόπου μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024