Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ετοιμάζουν τα ξενοδοχεία Capsis

Κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ετοιμάζουν τα ξενοδοχεία Capsis

Η εταιρία Capsis Convention Centres & Resort Hotels ανακοίνωσε την ανέγερση του καινούριου Κέντρου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στο Μαρούσι Αττικής, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και […]

Η εταιρία Capsis Convention Centres & Resort Hotels ανακοίνωσε την ανέγερση του καινούριου Κέντρου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στο<...> Μαρούσι Αττικής, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και 15 λεπτά από τον σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο Μαρούσι, 50 μέτρα από την Λεωφ. Κηφισίας, δίπλα στην έξοδο της “Αττικής Οδού” και στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το καινούριο αυτό κέντρο θα έχει συνολική χωρητικότητα έως 800 άτομα σε 7 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων από 40 έως 200 άτομα.

Με δεδομένη την εμπειρία 30 χρόνων της εταιρίας Capsis Convention Centres & Resort Hotels στη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων και meetings στα δύο υπάρχοντα πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα Capsis στην Κρήτη και στην Ρόδο, η εταιρία υπόσχεται άριστη παροχή υπηρεσιών στο καινούριο κέντρο, το οποίο διαθέτει οπτικοακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεταφραστικές υπηρεσίες, και τεχνολογική υποστήριξη.

Το νέο αυτό πολιτιστικό κέντρο ενδείκνυται για ημερίδες, ομιλίες, σεμινάρια, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, γεύματα εργασίας, δεξιώσεις, γάμους, βαφτίσεις και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις συνδυάζοντας τη διακριτική πολυτέλεια των αιθουσών του, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και το άψογο service της οικογενείας Καψή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024