Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήMarpessa smart luxury hotel: Επιχειρώντας σε ένα ανεξερεύνητο τουριστικά περιβάλλον
Ξενοδοχεία

Marpessa smart luxury hotel: Επιχειρώντας σε ένα ανεξερεύνητο τουριστικά περιβάλλον

Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa τέσσερις σπουδαίες διακρίσεις, με την έναρξη του 2015 και ενώ διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.

Σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο,  φέρνοντας μνήμες από την εμπορική  πολιτιστική κληρονομία της πόλης, λειτουργεί εδώ και ενάμισι χρόνο λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa. Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa τέσσερις σπουδαίες διακρίσεις, με την έναρξη του 2015 και ενώ διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου 2016 το Marpessa αποτελεί μέλος της “οικογένειας” των Historic Hotels of Europe και της αντίστοιχης ελληνικής “οικογένειας” Yades Greek Historic Hotels. Η Αιτωλοακαρνανία εκπροσωπείται πλέον με το Marpessa στα 600 περίπου Ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Τον Φεβρουάριο 2015 στα πλαίσια της έκθεσης 100% Hotelshow, το Marpessa βραβεύθηκε στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό “100% Hotel Design Awards” με το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο “Best City Hotel 2015”, δηλαδή ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα, για το συνολικό σχεδιασμό, ανάμεσα σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας.

Tο Μάρτιο το πλέον αναγνωρίσιμο site ξενοδοχειακών κρατήσεων booking.com βράβευσε το Marpessa με ειδική τιμητική πλακέτα, για την πολύ υψηλή βαθμολογία που έχει καταφέρει μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του (9,6 /10), την υψηλότερη στην περιοχή.

Ακόμη, τον Μάιο 2015, το Tripadvisor απένειμε στο Marpessa Smart Luxury Hotel το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2015. Αυτό το επίτευγμα είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξαιρετικών κριτικών που λαμβάνει συνεχώς  το ξενοδοχείο από τους επισκέπτες.

Τέλος, το Marpessa πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”, με στόχο την ανάδειξη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024