Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος Business Development & Marketing Director για την Best Western Southeastern Europe ο Χ. Μπρουσαλιάν
Ξενοδοχία

Νέος Business Development & Marketing Director για την Best Western Southeastern Europe ο Χ. Μπρουσαλιάν

Ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν, ως επαγγελματίας μέσα στις τάξεις του τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό για περισσότερο από 20 χρόνια, έχει εμπειρία σε πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, σε επιτελικές θέσεις στην booking.com, αλλά και στην αναδιοργάνωση και εξωστρέφεια σε ελληνικό media.

Η Best Western Southeastern Europe ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Business Development & Marketing Director με βάση την Ελλάδα και υπευθυνότητα για 12 ακόμη χώρες.

Ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν, ως επαγγελματίας μέσα στις τάξεις του τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό για περισσότερο από 20 χρόνια, με εμπειρία σε πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, σε επιτελικές θέσεις στην booking.com, αλλά και στην αναδιοργάνωση και εξωστρέφεια σε ελληνικό media, αποτελεί “μια πολύ δυνατή επιλογή για την περαιτέρω ανάπτυξη της Best Western στην περιοχή, τη δημιουργία νέων προϊόντων και την επέκταση των υπηρεσιών που παρέχονται στα υπάρχοντα ξενοδοχεία-μέλη”.

“Η πρόθεσή μου είναι να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από την παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακή αλυσίδα, να στηρίξουμε ξενοδόχους παλιούς και νέους για να κερδίσουν από την Best Western, αλλά και να φτιάξουμε νέα πακέτα και με συνεργάτες που θα αναπτύξουν προσοδοφόρες συνεργασίες για το παρόν και το μέλλον”, λέει.

Το γραφείο της Best Western Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα, έχει στην ευθύνη του την ανάπτυξη της αλυσίδας σε 13 χώρες συνολικά και υποστηρίζει σήμερα 35 ξενοδοχεία στην περιοχή του. Η ξενοδοχειακή αλυσίδα με διεθνή παρουσία σε πάνω από 100 χώρες και τουλάχιστον πάνω από 4.000 ξενοδοχεία, καλύπτει τις ανάγκες ανάπτυξης και ταξιδιωτών σε κάθε αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024