Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣωρεία διεθνών διακρίσεων για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group
Ξενοδοχεία

Σωρεία διεθνών διακρίσεων για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Βραβεύσεις στα 'World Travel Awards 2020' και 'World Spa Awards 2020', πιστοποιήσεις 'Travelife', 'We do local', 'TUI Umwelt Champion 2020' και 'BIO Kouzina GOLD'.

Οκτώ κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις από 4 μεγάλους διεθνείς οργανισμούς απέσπασαν για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, παρά τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19. Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύτηκαν σε 6 κατηγορίες βραβείων μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 27ων ετήσιων “World Travel Awards 2020” και στα “World Spa Awards 2020“. Ειδικότερα, το 5*, All Inclusive, Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου τιμήθηκε με τα βραβεία “Greece’s Leading All-Inclusive Resort” και “Greece’s Leading Beach Resort”.

Αντίστοιχα, το 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ξεχώρισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποσπώντας τα βραβεία “Greece’s Leading island villas” και “Europe’s Leading Boutique Resort”. Επιπλέον, κατάφερε να διακριθεί ως το καλύτερο Boutique Resort του κόσμου αποσπώντας το βραβείο “World’s Leading Boutique Resort 2020”.

Επιπλέον, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα “World Spa Awards 2020”, στην κατηγορία “Greece’s Best Resort Spa”.

Επίσης, το Creta Maris Beach Resort πιστοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή φορά, με τη Χρυσή διάκριση του “Travelife“. Το πρόγραμμα πιστοποίησης Travelife υποστηρίζει, πιστοποιεί και επιβραβεύει τις ξενοδοχειακές μονάδες που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωσιμότητας, ακολουθούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και στηρίζουν την κοινωνία. Παράλληλα, αναδείχθηκε, ως ένα από τα πιο “πράσινα” ξενοδοχεία, καθώς έλαβε τη διάκριση “TUI Umwelt Champion 2020” που αξιολογεί τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, το Creta Maris Beach Resort έλαβε πρόσφατα δύο πιστοποιήσεις καθώς διακρίθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά με το σήμα του “We do local“, ενώ το εστιατόριο του “Πίθος“, έλαβε την πιστοποίηση “BIO Kouzina GOLD“.

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά: “Οι κορυφαίες διακρίσεις που απέσπασαν τα ξενοδοχεία μας, αποτελούν για άλλη μια χρονιά επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Παρά την ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά, ο Όμιλός μας παραμένει πιστός στις θεμελιώδεις αρχές του, δημιουργώντας αξία για τους επισκέπτες, τους ανθρώπους του, το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και αναπτύσσεται και την κοινωνία. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας δίνει έμπνευση και κουράγιο. Οι δυσκολίες μπροστά είναι πολλές, αλλά είναι χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023