Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτα Leading Spa εντάχτηκε ελληνικό ξενοδοχείο

Στα Leading Spa εντάχτηκε ελληνικό ξενοδοχείο

Την διάκριση του `Leading Spa` απέσπασε το BluSpa του ξενοδοχειακού συγκροτήματος `Grand Resort Lagonissi` από τον παγκόσμιο Οργανισμό Leading Hotels of the World. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο […]

Την διάκριση του `Leading Spa` απέσπασε το BluSpa του ξενοδοχειακού συγκροτήματος<...> `Grand Resort Lagonissi` από τον παγκόσμιο Οργανισμό Leading Hotels of the World. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο spa λειτούργησε για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2004.

Όπως είναι γνωστό, ο παγκόσμιος Οργανισμός Leading Hotels of the World, θέτει πάντα υψηλότατα standards και πολύ αυστηρά κριτήρια, προκειμένου να εντάξει στις λίστες του επιχειρήσεις και υπηρεσίες από όλο τον κόσμο. Οι επιθεωρητές του οργανισμού, ελέγχουν πολύ προσεκτικά όλες τις υπάρχουσες προδιαγραφές και τα κριτήρια ποιότητας, έτσι ώστε να δώσουν το `χρίσμα` μόνο στους χώρους, που πραγματικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους.

“Το γεγονός ότι το BluSpa έγινε leading, είναι κάτι που μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση”, τονίζει ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κ. Αλέξης Κοιμήσης. “Πρώτον, γιατί για μας η παροχή υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών, αποτελεί πλέον μονόδρομο για την εταιρία και δεύτερον, γιατί το BluSpa αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα, στη δραστηριοποίηση του ομίλου με τα Spa. Ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, στο Grand Resort, η δημιουργία ενός μοναδικού και εξαιρετικού πολυεπίπεδου χώρου Spa & Θαλασσοθεραπείας, έκτασης 4.500 τ.μ. που θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, πάντα με θέα στη θάλασσα και πάντα με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας των υπηρεσιών της Helios Hotels & Resorts”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024