Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνάντηση αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου
Συναντήσεις

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συζήτησε με την ηγεσία των Ξενοδοχοϋπαλλήλων για την ενίσχυση του τουριστικού τομέα και τη βελτίωση εργασιακών συνθηκών.

Με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου, Νίκο Κρομμύδα και το γραμματέα, Νίκο Καρχιμάκη, συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση, ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συζητήθηκε η συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, αλλά και σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο, σχετικά με την αναβάθμιση των εργασιακών συνθηκών, την υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που θα προάγουν το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν του τόπου σε ένα σύγχρονο, δυναμικό, αναπτυξιακό περιβάλλον.

Ο εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου ευχαρίστησαν τον κο Ανδρουλάκη για τη συνεργασία και τη στήριξή του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024