Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤαξίδια Γνωριμίας με την Σάμο από το Doryssa Bay Hotel – Village

Ταξίδια Γνωριμίας με την Σάμο από το Doryssa Bay Hotel – Village

Ταξίδια γνωριμίας με τη Σάμο διοργάνωσε τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Doryssa Bay Hotel-Village για οργανωτές συνεδρίων, ταξιδιών κινήτρου, δημοσιογράφους και στελέχη εταιριών, με σκοπό την ανάδειξη του νησιού ως συνεδριακού […]

Ταξίδια γνωριμίας με τη Σάμο διοργάνωσε τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Doryssa Bay<.> Hotel-Village για οργανωτές συνεδρίων<...>, ταξιδιών κινήτρου, δημοσιογράφους και στελέχη εταιριών, με σκοπό την ανάδειξη του νησιού ως συνεδριακού προορισμού αλλά ειδικότερα και του ξενοδοχείου ως τόπο διεξαγωγής συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου, οι οποίοι έχουν φιλοξενήσει πολλές επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε ενδιαφέροντα σημεία του νησιού.

Το ξενοδοχείο Doryssa Bay Hotel-Village δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση της παράδοσης και του τοπικού πολιτισμού, συνδυάζει την άνετη διαμονή, είτε στα παραδοσιακά σπιτάκια του "χωριού" (Doryssa Village) ή στο κυρίως κτίριο (Hotel).

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται παραδοσιακά εργαστήρια, λαογραφικό μουσείο, καφενείο, εκκλησία, κεντρική πλατεία, ανοικτό θέατρο, καταστήματα, δύο εστιατόρια, ταβέρνα, pool bar, πισίνες, jacuzzi, cafe, bar.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024