Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΠαρουσίαση του Doryssa Bay Hotel-Village σε εταιρίες

Παρουσίαση του Doryssa Bay Hotel-Village σε εταιρίες

Δεξίωση και παρουσίαση του ξενοδοχείου Doryssa Bay Hotel-Village σε στελέχη πολυεθνικών και μεγάλων εταιριών διοργανώθηκε στις 19 Νοεμβρίου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στον Πειραιά. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρία […]

Δεξίωση και παρουσίαση του ξενοδοχείου Doryssa Bay<.> Hotel-Village σε στελέχη πολυεθνικών και μεγάλων<...> εταιριών διοργανώθηκε στις 19 Νοεμβρίου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στον Πειραιά.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρία προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων Smart Ideas είχε μεγάλη επιτυχία, αφού στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν όλες οι εταιρίες που διοργανώνουν συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις όπως φαρμακευτικές, εμπορικές, κλπ.

Στην εκδήλωση, εκτός από τις δυνατότητες που προσφέρει το Doryssa Bay Hotel-Village, παρουσιάστηκαν και τα πλεονεκτήματα διεξαγωγής συνεδρίων στη Σάμο, που αποτελεί έναν νέο, δυνατό συνεδριακό προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024