Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Perivoli Country Hotel & Retreat υποδέχεται τη σεζόν 2020 στις 26 Ιουνίου
Ξενοδοχεία

Το Perivoli Country Hotel & Retreat υποδέχεται τη σεζόν 2020 στις 26 Ιουνίου

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, το λόμπι, το λόμπι μπαρ, το εστιατόριο και η πισίνα στο Perivoli Country Hotel & Retreat είναι πολύ μεγάλοι σε σύγκριση με τη μέγιστη συναμικότητα των δωματίων του ξενοδοχείου. Ως εκ τούτου οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού, λόγω του κορωνοϊού είναι εγγυημένες.

Το Perivoli Country Hotel & Retreat καλωσορίζει τους επισκέπτες του για το καλοκαίρι του 2020 την Παρασκευή 26 Ιουνίου. Η ημερομηνία ανοίγματος αποφασίστηκε έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το ξενοδοχείο είναι κατάλληλα προετοιμασμένο να καλωσορίσει τους πελάτες του υπό τις σωστές συνθήκες, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Το Perivoli Country Hotel & Retreat βρίσκεται σε μια ανοιχτή έκταση περίπου 25 στρεμμάτων, περιτριγυρισμένη από πορτοκαλεώνες και ελαιόδεντρα, μακριά από την αστική καθημερινή ζωή, αλλά μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη παραθαλάσσια πόλη του Ναυπλίου.

Η στρατηγική του θέση το καθιστά το ιδανικό σημείο εκκίνησης για όλους όσους αναζητούν ένα απομονωμένο και μη πολυσύχναστο μέρος και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής της Αργολίδας και σε παραλίες. Προς ενημέρωση των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο ενημέρώνει οτι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και όλες οι παραλίες της περιοχής της Αργολίδας είναι πλήρως ανοιχτές από τις 17 Μαΐου και μπορεί κανείς να τους εξερευνήσει στο χάρτη των αξιοθέατων του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, το λόμπι, το λόμπι μπαρ, το εστιατόριο και η πισίνα στο Perivoli Country Hotel & Retreat είναι πολύ μεγάλοι σε σύγκριση με τη μέγιστη συναμικότητα των δωματίων του ξενοδοχείου. Ως εκ τούτου οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού, λόγω του κορωνοϊού είναι εγγυημένες.

“Εδώ και 10 χρόνια, στο Perivoli Country Hotel & Retreat δίνουμε έμφαση στην ευεξία των πολύτιμων επισκεπτών και συναδέλφων μας. Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία καθαριότητας και υγιεινής όλα αυτά τα χρόνια από τους επισκέπτες μας. Να είστε σίγουροι ότι η προσήλωση μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και αυστηρότερη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης του κορωνοϊού”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου και έχει δημιουργήσει μια ειδική ιστοσελίδα COVID-19, όπου μπορεί κανείς περιηγηθεί και να κατανοήσει τα μέτρα που έχει λάβει για ασφαλείς διακοπές.

Ο κ. Αλέξανδρος Καστρινός, συνιδιοκτήτης του Perivoli Country Hotel & Retreat δήλωσε: “Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους ανεκτίμητους επισκέπτες μας στο ξενοδοχείο μας και στο Farm-to-Table Restaurant εστιατόριο μας. Θα προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με την ίδια αφοσίωση και πάθος που το κάνουμε πάντα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και χωρίς άγχος!”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024