Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Kempinski στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Kempinski στη Θεσσαλονίκη

Με την παρουσία της Δημάρχου Αθηναίων, κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου του ομίλου Kempinski στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση αποτέλεσε […]

Με την παρουσία της Δημάρχου Αθηναίων, κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου πραγματοποιήθηκαν<...> τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου του ομίλου Kempinski στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε παράλληλα ένα εικαστικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, γνωστός για τις εικαστικές παρεμβάσεις του σε δημόσιους χώρους σε όλο τον κόσμο, παρουσίασε τα έργα του “Ορίζοντες”, γλυπτά ειδικά φιλοτεχνημένα για το ξενοδοχείο. Η βραδιά κορυφώθηκε με μία χορευτική παράσταση από τα διάσημα ρωσικά μπαλέτα “Kirov”.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση γύρω από την εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου – μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα – όπου όλοι οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν με latin ρυθμούς από ζωντανή ορχήστρα. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, τα εστιατόρια, το lobby και το ballroom υπήρχαν ειδικά διακοσμημένα buffet με γεύσεις από 8 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Το Kempinski Hotel Nikopolis Thessaloniki, ιδιοκτησίας της εταιρίας Νικόπολις Α.Ε., αποτελεί το νεότερο και πιο σύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στη νέα, εμπορικά αναπτυσσόμενη περιοχή της Θεσσαλονίκης, (δίπλα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο), μόλις 5 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο “Μακεδονία” και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Στη φωτογραφία από αριστερά στα δεξιά απεικονίζονται οι εξής : Mr. Reto Wittwer, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kempinski Hotels & Resorts, κ. Χρήστος Καλιακάτσος, Πρόεδρος Δ.Σ. της “Νικόπολις Α.Ε.”, κ. Ντάνκαν Ο` Ρουρκ, Γεν. Διευθυντής του ξενοδοχείου, η Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024