Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΥποστηρικτής του πολιτισμού και του αθλητισμού ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη

Υποστηρικτής του πολιτισμού και του αθλητισμού ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη

Την έμπρακτη υποστήριξή του στην Τέχνη, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αποδεικνύει κάθε χρόνο ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, έχοντας συνδέσει την παρουσία του με την κοινωνική και πολιτιστική συνεισφορά. Στα […]

Την έμπρακτη υποστήριξή του στην Τέχνη, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αποδεικνύει κάθε χρόνο ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, έχοντας συνδέσει την παρουσία του με την κοινωνική και πολιτιστική συνεισφορά. Στα πλαίσια<...>του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, περισσότερες από 21 δράσεις Πολιτισμού, Τέχνης και Αθλητισμού, που έλαβαν χώρα κατά το 2007 φέρουν την «σφραγίδα» του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη μέσα από τις χορηγίες που πραγματοποιήθηκαν.

Ο Όμιλος έχει πλέον εντάξει στην εταιρική στρατηγική του την στήριξη μέσω χορηγιών στην Τέχνη, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, τις προσπάθειες Ελλήνων και Διεθνών Καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων, η χορηγία φιλοξενίας του Φεστιβάλ Αθηνών 2007, των κινηματογραφικών ταινιών «EL Greco», και «Πρώτη Φορά Νονός», των Γιάννη Σμαραγδή και Όλγας Μαλέα, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, καθώς και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), φέρουν την σφραγίδα του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη. Επίσης, ο Όμιλος υπήρξε υποστηρικτής του ελληνικού περιπτέρου στη Biennale Βενετίας 2007 με καλλιτέχνη τον Νίκο Αλεξίου, ενώ και στο «Hearts in Athens» ήταν Χορηγός Υπηρεσιών και Παροχών.

«… Στα Classical Hotels στηρίζουμε τις προσπάθειες τόσο Ελλήνων, όσο και Διεθνών καλλιτεχνών και διοργανώσεων, αφιερώνοντας κάθε χρόνο, ένα σημαντικό ποσοστό των διαθέσιμων πόρων μας σε δραστηριότητες που συμβάλλουν στην προώθηση του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, στο κέντρο αλλά και την περιφέρεια…», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

Στόχος του Ομίλου είναι, αξιοποιώντας τους χώρους των ξενοδοχείων του, να συνεχίσει και το 2008, διευρύνοντας την προσφορά του στους ίδιους άξονες δράσης, με την ανάπτυξη καινούργιων προγραμμάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024