Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςAthens Campus: Νέα Σχολή Ξενοδοχειακού Management στην Αθήνα

Athens Campus: Νέα Σχολή Ξενοδοχειακού Management στην Αθήνα

Η Νέα Σχολή Ξενοδοχειακού Management στην Αθήνα με την ονομασία Athens Campus από τη συνεργασία της Glion Ελλάδος και του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη– Grecotel εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο, 11 Μαρτίου […]

Η Νέα Σχολή Ξενοδοχειακού Management στην Αθήνα με την ονομασία Athens Campus από τη συνεργασία της Glion Ελλάδος και του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη<...>– Grecotel εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο, 11 Μαρτίου 2006, στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ενώ στην τελετή και το επίσημο δείπνο παρευρέθηκαν εκτός των άλλων στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, διευθυντές ξενοδοχείων, δημοσιογράφοι, οικογένειες των σπουδαστών, καθώς και ο Πρόεδρος της Glion Ελβετίας κ. David Graves.

Για την Glion Ελλάδος και τον εκπαιδευτικό φορέα της, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τουριστικών Σπουδών, η Σχολή της Αθήνας αποτελεί το δεύτερο Campus, μετά από αυτό της Κέρκυρας, ενώ η δημιουργία του νέου Campus στην Αθήνα στοχεύει στο να αναπτύξει ένα `Εκπαιδευτικό Κέντρο Διάκρισης` (`Center of Excellence in Education`) στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα πλαίσια της τελετής έλαβε χώρα ζωντανή σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με το Campus της Κέρκυρας, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η πρόεδρος της Glion Ελλάδος, κ. Κυριακή Σαπουντζάκη, μιλώντας στη τελετή των εγκαινίων τόνισε ότι, “κύριο μέλημα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τουριστικών Σπουδών είναι η διάπλαση χαρακτήρων κατά τη μεταφορά γνώσης στην κατά βάση ανθρωποκεντρική τουριστική βιομηχανία”, αναφέροντας παράλληλα ότι “όλες αυτές οι επιλογές που στηρίξαμε σε καιρούς ου μενετούς σε πείσμα των καιρών και των μοντέλων των σχολείων που βασίζονται στις καλές δημόσιες σχέσεις, δικαιώθηκαν πανηγυρικά, αφού οι απόφοιτοί μας, ακόμη και οι εκπαιδευόμενοι μας απορροφούνται πλήρως και κατά προτεραιότητα σε σχέση με άλλους”.

Υπογραμμίζεται τέλος, ότι το Athens Campus στεγάζεται στο ξενοδοχείο Athens Imperial του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024