Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΕπεκτείνεται η Chef d’ Oeuvre

Επεκτείνεται η Chef d’ Oeuvre

Επεκτείνεται η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής “Chef d’ Oeuvre” προσθέτοντας στην δυναμικότητα της ένα νέο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα στην πλατεία Βικτορίας. Τα εγκαίνια του νέου αυτού κτιρίου έγιναν από […]

Επεκτείνεται η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής "Chef d' Oeuvre<.>" προσθέτοντας στην δυναμικότητα της ένα νέο<...> ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα στην πλατεία Βικτορίας.
Τα εγκαίνια του νέου αυτού κτιρίου έγιναν από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, σε ειδική τελετή στα τέλη Ιανουαρίου. Η εκδήλωση περιέλαβε και απονομή επαίνων στους αριστεύσαντες σπουδαστές του περασμένου έτους.
Η σχολή "Chef d' Oeuvre" διατηρεί συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία, και ΗΠΑ, διαθέτει αίθουσες θεωρητικής διδασκαλίας, αίθουσα συνεδρίων και εκθέσεων, αίθουσα προβολών και ειδικών παρουσιάσεων, βιβλιοθήκη, και επαγγελματικά εργαστήρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024