Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΠτυχία Bachelor και Master του Roosevelt University από την Glion Ελλάδος

Πτυχία Bachelor και Master του Roosevelt University από την Glion Ελλάδος

Την επέκταση των δραστηριοτήτων του και την υπογραφή νέας σύμβασης συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, το Roosevelt University in Chicago ανακοίνωσε πριν λίγες μέρεςτο European Center […]

Την επέκταση των δραστηριοτήτων του και την υπογραφή νέας σύμβασης συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, το Roosevelt University in Chicago ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες<...>το European Center for Tourism Studies. Το γεγονός, συνδυάζεται και με την επέκταση της Glion Ελλάδος (Capmus Αθήνας) σε νέο κτίριο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως και με τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής στα εκπαιδευτήρια Αθήνας και Κέρκυρας, για ολοκληρωμένες σπουδές στο ξενοδοχειακό management. Tα δύο εκπαιδευτήρια στεγάζονται και χρησιμοποιούν χώρους 3.500 τετρ. μέτρων.

Η νέα συνεργασία, έχει ιδιαίτερη σημασία για την ελληνική τουριστική εκπαίδευση αφού, οδηγεί τους απόφοιτους της Glion Ελλάδος στην απόκτηση πτυχίου Bachelor και Master in Science in Hospitality and Tourism Management (M.S.H.T.M.) του Roosevelt University, με ένα επιπλέον έτος σπουδών, συν 20 μήνες φοίτησης, αναδεικνύοντας έτσι το European Center for Tourism Studies, ως την μόνη εν Ελλάδι τουριστική σχολή, η οποία παρέχει στους σπουδαστές της, εκπαίδευση όλων των βαθμίδων και δυνατότητα απόκτησης όλων των αντίστοιχων πτυχίων: Οι σπουδαστές της Glion Ελλάδος, μπορούν να αποκτήσουν πλέον και Master -εκτός από Associated Degree και Bachelor- από ένα Πανεπιστήμιο, το οποίο ξεχωρίζει για την έμφαση που δίνει στις τουριστικές σπουδές. Πιο συγκεκριμένα, το Roosevelt University, (το οποίο ιδρύθηκε το 1945 από το προεδρικό ζεύγος Ρούσβελτ και στη διοικούσα του επιτροπή συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της επιστήμης, των γραμμάτων και των τεχνών, όπως ο Αϊνστάιν, ο Τόμας Μαν, η Πέρλ Μπάκ κ.α.), συγκεντρώνει στις τουριστικές σπουδές, περίπου 10.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο, σε δύο Campuses και διαθέτει μια εξαιρετικά οργανωμένη βιβλιοθήκη, συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουριστικά, εκπαιδευτικά προγράμματα του Roosevelt χρηματοδοτούνται από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Το European Center for Tourism Studies, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές και στο αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, που αποζητούν οι συνεργάτες του προχώρησε στον εκσυγχρονισμό των διδακτηρίων του, σε Κέρκυρα και Αθήνα, επενδύοντας στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων, αλλά και μέσων διδασκαλίας, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε. και των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Δημιουργήθηκαν καλά οργανωμένες βιβλιοθήκες, που συνδέονται με τις αντίστοιχες των ξένων εκπαιδευτηρίων και εμπλουτίζονται από αυτές, καθώς επίσης και ειδικά τμήματα ψυχολογικής υποστήριξης των σπουδαστών και ενδυνάμωσης του επιπέδου γνώσεων τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024