Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις3η Summer Holidays Expo: Δυναμική συνάντηση καταναλωτικού κοινού με τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση

3η Summer Holidays Expo: Δυναμική συνάντηση καταναλωτικού κοινού με τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση

Η 3η Summer Holidays Expo 2009 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Helexpo, στα Περίπτερα 8,9 και 10, από τις 28 – 31 Μαΐου. Θα διοργανωθεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην ακόμη πιο αυξημένη συμμετοχή επισκεπτών κατά την διάρκεια των εργασιών της, και φυσικά θα περιλαμβάνει και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων…

Η 3η Summer Holidays Expo 2009 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Helexpo,<...> στα Περίπτερα 8,9 και 10, από τις 28 – 31 Μαΐου. Θα διοργανωθεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην ακόμη πιο αυξημένη συμμετοχή επισκεπτών κατά την διάρκεια των εργασιών της, και φυσικά θα περιλαμβάνει και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχή διοργάνωση, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό, να συναντηθεί άμεσα με την τουριστική επιχείρηση, αναζητώντας ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκπληκτικά πακέτα προσφορών για τις καλοκαιρινές διακοπές του, και μάλιστα στην καταλληλότερη χρονική περίοδο, όπου ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών διακοπών έχει μπει πια εκ των πραγμάτων στην ημερήσια διάταξη.

Με την γλώσσα των αριθμών και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων διοργανώσεων, οι τουριστικές επιχειρήσεις βγήκαν πολλαπλά ωφελημένες από τη συμμετοχή τους στη Summer Holidays Expo, αφού αξιοποίησαν αποτελεσματικά τη μοναδική δυνατότητα που τους δόθηκε για άμεσες πωλήσεις και καινούριες δουλειές. Εξ ίσου όμως ωφελημένο βγήκε και το καταναλωτικό κοινό που είχε τη δυνατότητα μέσα από μια ποικιλομορφία προσφορών και προτάσεων, να αναζητήσει την πλέον συμφέρουσα και απόλυτα προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και τις ανάγκες του λύση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024