Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις60 εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στη Philoxenia 2002

60 εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στη Philoxenia 2002

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την έκθεση Philoxenia 2002, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κλειστή ετήσια συνάντηση των περίπου 60 εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, που θα λάβει χώρα […]

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την έκθεση Philoxenia<.> 2002, ιδιαίτερο ενδιαφέρον<...> παρουσιάζει η κλειστή ετήσια συνάντηση των περίπου 60 εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, που θα λάβει χώρα στις 1 και 2 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”, με πρωτοβουλία του ΕΟΤ.

Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις που θα γίνουν στις άλλες δύο εκδηλώσεις του ΕΟΤ. Πρόκειται για την ημερίδα παρουσίασης της πρώτης φάσης των μελετών περιφερειακής τουριστικής ανάπτυξης, που εκπονεί ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ και για την εκδήλωση με θέμα “Τουρισμός-Αθλητισμός”.

Στην πρώτη ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν οι μελέτες που αφορούν στις περιφέρειες κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας. Επιπλέον, θα αναλυθούν τα αποτελέσματα της μελέτης του ΑΠΘ για τις τεχνικές προδιαγραφές των κέντρων τουρισμού υγείας.

Στη δεύτερη εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου, θα παραβρεθούν οι υπουργοί Ανάπτυξης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος και Μακεδονίας-Θράκης, Γεώργιος Πασχαλίδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Ηλίας Λιακόπουλος. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στις δυνατότητες που δημιουργούνται ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στην τουριστική πολιτική, σε σχέση με τον αθλητισμό, μετά το 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024