Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμώμενη χώρα της έκθεσης MITT 2008 η Τουρκία
Moscow International Travel and Tourism Exhibition

Τιμώμενη χώρα της έκθεσης MITT 2008 η Τουρκία

Στην Τουρκία θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στην επερχόμενη τουριστική έκθεση MITT (19 – 22 Μαρτίου 2008), αφού η γείτονα χώρα μας θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης η “τιμώμενη χώρα”, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της εικόνας της στη τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά…

Στην Τουρκία θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στην επερχόμενη τουριστική έκθεση MITT (19 – 22 Μαρτίου 2008), αφού η γείτονα χώρα μας θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης η “τιμώμενη χώρα”, σε μια<...>προσπάθεια ενίσχυσης της εικόνας της στη τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά και προσέλκυσης ακόμη περισσότερων Ρώσων τουριστών.

Το περίπτερο της Τουρκίας θα καταλαμβάνει συνολική έκταση 1.254 τ.μ., φιλοξενώντας περισσότερες από 500 επιχειρήσεις και όντας αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της 15ης έκθεσης MITT.

Σημαντικό τουριστικό προορισμό για τη Ρωσία χαρακτήρισε την Τουρκία η κα Nermin Batmaz, Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού της Μόσχας. “Σήμερα, επισκέπτονται την Τουρκία περίπου 2 εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών που έρχονται να δουν από κοντά τον φυσικό και ιστορικό πλούτο της Ρωσίας πολλαπλασιάζεται κάθε χρόνο” τόνισε σε δηλώσεις της η κα Batmaz, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικό-πολιτισμικές σχέσεις των δύο χωρών. Ενδεικτικά, ανέφερε ότι το 2007 ήταν για την Τουρκία “Ρώσικο Έτος Πολιτισμού”, ενώ για την Ρωσία το 2008 έχει ορισθεί ως “Τούρκικο Έτος Πολιτισμού”. “Οι τουριστικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, με τους ισχυρούς ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς τους, θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια ακόμη”, κατέληξε η κα Batmaz.

Μιλώντας δε για την έκθεση MITT, η Σύμβουλος Πολιτισμού και Τουρισμού της Μόσχας, υπογράμμισε πως πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για την απεικόνιση της τουριστικής δραστηριότητας στη Ρωσία. “Ελπίζουμε η έκθεση MITT να συνεχίσει να προωθεί τον τουριστικό τομέα, που αποτελεί κινητήριο δύναμη για την καθιέρωση της ειρήνης μεταξύ των εθνών” ευχήθηκε τέλος η κα Batmaz.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024