Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑνοίγει ο δρόμος για συνεδριακό κέντρο στη Λεμεσό

Ανοίγει ο δρόμος για συνεδριακό κέντρο στη Λεμεσό

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή νέου σύγχρονου συνεδριακού κέντρου στη Λεμεσό. Προ ημερών μπήκαν οι πρώτες υπογραφές παρουσία των προέδρων του ΚΟΤ κ. Φώτη Φωτίου, του ΕΒΕ Λεμεσού, κ. […]

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή νέου σύγχρονου συνεδριακού κέντρου στη Λεμεσό<...>. Προ ημερών μπήκαν οι πρώτες υπογραφές παρουσία των προέδρων του ΚΟΤ κ. Φώτη Φωτίου, του ΕΒΕ Λεμεσού, κ. Τώνη Αντωνίου και του οίκου “KPMG”, κ. Νίκου Συρίμη.

Το συγκεκριμένο έργο υποδομής θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την Κύπρο, αφού ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί τμήμα προτεραιότητας και η ανάπτυξή του εξυπηρετεί τόσο το στόχο της αύξησης των εσόδων από τον τουρισμό όσο και το στόχο της αντιμετώπισης της εποχικότητας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει τη σημαντική αυτή προσπάθεια τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά και βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το ΕΒΕ Λεμεσού και άλλους φορείς, για την επανατοποθέτηση της περιφέρειας Λεμεσού όπως προβλέπεται από το Στρατηγικό Σχέδιο για τον Τουρισμό.

Τέλος, η μελέτη έχει ανατεθεί από το ΕΒΕ Λεμεσού, το οποίο πρωτοστατεί εντός του ενιαίου τουριστικού φορέα Λεμεσού στις ενέργειες προώθησης της Περιφερειακής Στρατηγικής Λεμεσού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024