Τελευταία νέα

Με ανανεωμένο website η Skouropoulos

Βλέποντας τα δεδομένα από μία διαφορετική οπτική, η Skouropoulos στοχεύει στο να συνθέσει μία πραγματικότητα που διαφέρει από τους συμβατικούς χώρουςεργασίας και χαρακτηρίζεται από έννοιες όπως αυτές της επικοινωνίας, της […]

Βλέποντας τα δεδομένα από μία διαφορετική οπτική, η Skouropoulos στοχεύει στο να συνθέσει μία πραγματικότητα που διαφέρει από τους συμβατικούς χώρους<...>εργασίας και χαρακτηρίζεται από έννοιες όπως αυτές της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Με αυτόν τον τρόπο η ανάπτυξη του χώρου εργασίας γίνεται με βάση την προσωπικότητα του ατόμου και την ελευθερία κινήσεών του μέσα σε αυτό.

Το ανανεωμένο website www.skouropoulos.gr είναι μία έκφραση της νέας φιλοσοφίας της Skouropoulos στον εργασιακό χώρο και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εφαρμοστεί. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις προϊοντικές σειρές επίπλων γραφείου Skouropoulos και αναπτύσσει θέματα εργονομίας και design που μπορούν να αλλάξουν τον χώρο και τον τρόπο εργασίας. Παράλληλα, δίνει εξειδικευμένες πληροφορίες και εργαλεία σε επαγγελματίες του κλάδου της αρχιτεκτονικής, προσφέροντάς τους την δυνατότητα ανάπτυξης και δημιουργίας ξεχωριστών χώρων εργασίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024