Τελευταία νέα

Μοναδική προσφορά από τη Skouropoulos

Μια μοναδική προσφορά παρέχει στους πελάτες της η Skouropoulos, καθώς ανακοίνωσεμια ειδική προσφορά -20% σε όλα τα καθίσματα, καθιστικά αναμονής και συνεδριακά καθίσματα. Η εργονομία των καθισμάτων, το design των […]

Μια μοναδική προσφορά παρέχει στους πελάτες της η Skouropoulos, καθώς ανακοίνωσε<...>μια ειδική προσφορά -20% σε όλα τα καθίσματα, καθιστικά αναμονής και συνεδριακά καθίσματα.

Η εργονομία των καθισμάτων, το design των καθιστικών αναμονής και η λειτουργικότητα των συνεδριακών καθισμάτων της Skouropoulos μπορούν να δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα άνεσης. Η επιλογή μπορεί να γίνει μέσα από μία μεγάλη γκάμα καθισμάτων της Skouropoulos, αλλά και διεθνώς καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού όπως Interstuhl, Dauphin και Lamm.

Παράλληλα, η ειδική μελέτη του χώρου από το σχεδιαστικό τμήμα της Skouropoulos, προσαρμοσμένη στην αρχιτεκτονική και στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, μπορεί να λειτουργήσει θετικά ως κινητήρια δύναμη για τους ανθρώπους της εταιρίας και παράλληλα να αναδείξει τους στόχους και την φιλοσοφία της εταιρίας στους πελάτες της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024