Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobilePodimatas Audiovisual: Τα μεγάλα έργα οδηγούν στην επέκταση των εγκαταστάσεων της εταιρίας

Podimatas Audiovisual: Τα μεγάλα έργα οδηγούν στην επέκταση των εγκαταστάσεων της εταιρίας

Περίοδος προκλήσεων ήταν ο τελευταίος μήνας για την εταιρία οπτικοακουστικού εξοπλισμού εκδηλώσεων και συνεδρίων Podimatas Audiovisual. Τα εγκαίνια του Αεροδρομίου των Σπάτων και το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν δύο […]

Περίοδος προκλήσεων ήταν ο τελευταίος μήνας για την εταιρία οπτικοακουστικού εξοπλισμού εκδηλώσεων και συνεδρίων Podimatas<.> Audiovisual<...>. Τα εγκαίνια του Αεροδρομίου των Σπάτων και το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήταν δύο εκδηλώσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις που επιπλέον τράβηξαν επάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας φορτίζοντας με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη την εταιρία για την εύρυθμη λειτουργία των οπτικοακουστικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, η εταιρία P.C. Podimatas Audiovisual ανέλαβε την πλήρη κάλυψη με τεχνολογικό εξοπλισμό της τελετής των εγκαινίων για την έναρξη του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος` όπου κάλυψε τεχνικά όλο τον μεταφραστικό και ηχητικό εξοπλισμό της εκδήλωσης την οποία παρακολούθησαν 3000 άτομα που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων μέσα από κλειστό κύκλωμα αναμετάδοσης εικόνας από 5 Vidiwall που έδιναν εικόνα οι 8 κάμερες που ήταν διάσπαρτες στον χώρο υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη κ. Τάσου Μπιρσίμ.

Το συνεργείο της P.C. Podimatas Audiovisual αποτελείτο από 80 τεχνικούς ήχου, εικόνας, και φωτισμού. Το γεγονός αυτό δίνει μια νέα διάσταση στην κάλυψη διεθνών εκδηλώσεων που μπορεί να αναλάβει η εταιρία. Η προετοιμασία για την εκδήλωση κράτησε 20 μέρες και την τελευταία εβδομάδα έγινε το στήσιμο της τεχνικής υποδομής που εξασφάλισε την άρτια επιτυχία της εκδήλωσης σε τέτοιο χώρο και τέτοιες διαστάσεις πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα.

Η P.C. Podimatas ανάλαβε, επίσης, την εξ ολοκλήρου παραγωγή του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπου χρειάστηκαν περίπου 120 τεχνικοί ήχου, εικόνας, φωτισμού, σκηνικών, και τηλεόρασης. Η προετοιμασία κράτησε ένα μήνα και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν κινηματογραφική.

Με στόχο την εδραίωση της εταιρίας στην κάλυψη τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων πρόκειται να δημιουργηθούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Πικέρμι της Αττικής, οι οποίες θα περιλαμβάνουν υπερσύγχρονο στούντιο παραγωγής και εκθεσιακό χώρο τεχνικού εξοπλισμού, οι εργασίες των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθούν το τέλος του 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024