Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑλλαγές στη διοίκηση του My Travel Group

Αλλαγές στη διοίκηση του My Travel Group

O Philip Jansen της My Travel Group δήλωσε την παραίτηση του από την θέση του ως Group Chief Operating Officer, προκειμένου να αναλάβει την θέση του CEO της Αγγλίας και […]

O Philip Jansen της My Travel Group δήλωσε την παραίτηση του από την θέση του ως Group Chief Operating Officer, προκειμένου<...> να αναλάβει την θέση του CEO της Αγγλίας και της Ιρλανδίας στην Sodexho Alliance, μιας διεθνούς εταιρίας τροφίμων. Θα εγκαταλείψει την εταιρία του, στην οποία είχε επιφέρει πολλές αλλαγές και τελικώς άφησε το στίγμα του, στις 30 Σεπτεμβρίου 2004.

Ο εντεταλμένος πρόεδρος του MyTravel Group Michael Beckett είπε “Του είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρία κατά την διάρκεια των δύσκολων καιρών και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την νέα του δουλειά

Το MyTravel είναι γεγονός ότι έχει αλλάξει ριζικά, μετά και από την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Γερμανία και κυρίως στην Αμερική. Στα σχέδια της εταιρίας είναι τώρα και η προσέγγιση νέων γεωγραφικών χωρών, αυτών της Αγγλίας, της Νότιας Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.

Σήμερα, επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε ότι ο προϊστάμενος της My Travel USA John Bloodworth θα είναι πλέον ο νέος Υπεύθυνος του τμήματος της εταιρίας στην Αγγλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024