Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδέχεται το My Travel να αγοράσει το Libra Holidays

Ενδέχεται το My Travel να αγοράσει το Libra Holidays

Η βρετανική εταιρία My Travel, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον τουριστικό τύπο της χώρας, για την αγορά του Libra Holidays, που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ζημίες ύψους 6 […]

Η βρετανική εταιρία My Travel<.>, έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον τουριστικό τύπο της χώρας, για την αγορά<...> του Libra Holidays, που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ζημίες ύψους 6 εκατ. αγγλικών λιρών. Αναλυτές του τουριστικού κλάδου της Μεγάλης Βρετανίας πιστεύουν ότι η ανάληψη της διοίκησης της Libra θα ήταν μια λογική κίνηση, αφού η My Travel (πρώην Airtours UKLG) παρουσιάζει χάσμα στις υπηρεσίες της για την Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές, επίσης αναφέρουν ότι η αγορά αυτή θα ήταν συμφέρουσα και για την Libra που χρειάζεται για την ώρα ένα "στοργικό πατέρα".

Η Libra, που είναι το βρετανικό παράρτημα του ομίλου Libra Group με έδρα την Κύπρο, είναι υπεύθυνη για ένα μεγάλο μέρος των συνολικών ζημιών των 20 εκατ. λιρών, που παρουσίασε ο όμιλος τον προηγούμενο χρόνο. Το έλλειμμα αυτό ανάγκασε την εταιρία να αντλήσει περισσότερα από 5 εκατ. λίρες από τους μετόχους. Η μετοχή του ομίλου έχει ανακάμψει ελαφρά μετά από τη χαμηλότερη τιμή της 26 πένες, έναντι των 210 πενών της προηγούμενης χρονιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024