Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκτός της μπροσούρας της First Choice η Carnival

Εκτός της μπροσούρας της First Choice η Carnival

Η First Choice έβγαλε τις κρουαζιέρες της Carnival από την τελευταία έκδοση της μπροσούρας που κυκλοφορεί με το νέο πρόγραμμα κρουαζιέρων, αφού πρώτα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Royal […]

Η First Choice<.> έβγαλε τις κρουαζιέρες της Carnival από την τελευταία έκδοση της μπροσούρας που<...> κυκλοφορεί με το νέο πρόγραμμα κρουαζιέρων, αφού πρώτα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Royal Caribbean International.

O διευθυντής παραγωγής της First Choice, κ. Kyle Haughton, δήλωσε ότι ο τερματισμός του συμβολαίου έγινε, λόγω της στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ της First Choice και της Royal Caribbean International.

H συνεργασία joint venture των δύο εταιριών, που ονομάστηκε 'Project Sunshine', είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2002, δηλαδή έναν χρόνο αργότερα από το αναμενόμενο. Εν τω μεταξύ, αυτή η νέα συνεργασία με την Royal Caribbean δημιούργησε κάποιες ανησυχίες για θέματα εμπιστοσύνης μεταξύ των εταιριών που θα είναι μέσα στην μπροσούρα της First Choice. Η Royal Caribbean θα έχει πρόσβαση στις καθαρές τιμές των άλλων cruise operators. Πολλές εταιρίες κρουαζιέρων της First Choice αναρωτιούνται πώς μπορεί αυτή η συνεργασία να τις επηρεάσει.

Ο γενικός διευθυντής της joint venture εταιρίας που γίνεται μεταξύ της First Choice και της Royal Caribbean, κ. John Drysdale, δήλωσε ότι είναι ενάντια στον κανονισμό της εταιρίας, να έχουν πρόσβαση σε καθαρές τιμές και σε οικονομικές λεπτομέρειες οι άλλες εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024