Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFirst Choice: Για πρώτη φορά all inclusive διακοπές στην Κύπρο τον χειμώνα

First Choice: Για πρώτη φορά all inclusive διακοπές στην Κύπρο τον χειμώνα

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση της χειμερινής μπροσούρας της First Choice στη Μεγάλη Βρετανία, προσφέροντας για πρώτη φορά χειμερινές διακοπές σε all inclusive ξενοδοχείο στην Κύπρο, στην περιοχή του Πρωταρά. […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση της χειμερινής μπροσούρας της First Choice<.> στη Μεγάλη Βρετανία, προσφέροντας για πρώτη φορά<...> χειμερινές διακοπές σε all inclusive ξενοδοχείο στην Κύπρο, στην περιοχή του Πρωταρά.

Όπως ισχυρίζεται ο γενικός διευθυντής κοντινών προορισμών της First Choice, κ. Tim Williamson, οι χειμερινοί προορισμοί δεν είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των clubbers, νεαρών τουριστών που ενδιαφέρονται για ποτό και διασκέδαση, αλλά των τουριστών που θέλουν να απολαύσουν το τοπίο, και την άνεση στις διακοπές τους. Μαζί με την Κύπρο, στην μπροσούρα παρουσιάζονται η Μενόρκα, η Ίμπιζα, η Κόστα Ντοράντα, ενώ το Λας Βέγκας, λόγω μειωμένης ζήτησης, και το Εϊλάτ στο Ισραήλ, λόγω των πολιτικών αναταραχών, έχουν αποκλειστεί από την μπροσούρα. Επίσης, για πρώτη φορά εμφανίζεται στην μπροσούρα η Γκόα, ένας παραδοσιακός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές.

Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και η δεύτερη έκδοση της καλοκαιρινής μπροσούρας της Fist Choice, με πολλές προσφορές και εκπτώσεις προωθώντας έτσι την πολιτική του τουριστικού οργανισμού για τόνωση των πρώιμων κρατήσεων. Στην μπροσούρα έχουν προστεθεί δύο νέα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Μαύρη Θάλασσα, στην Βουλγαρία, πέντε νέα ξενοδοχεία με το σύστημα του all inclusive, και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Αίγυπτο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024