Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςB2B συναντήσεις της Mideast στην Greek Tourism Expo
Τουριστικά γραφεία

B2B συναντήσεις της Mideast στην Greek Tourism Expo

Η Mideast συμμετείχε ως εκθέτης στη 1η διοργάνωση του Greek Tourism Expo. Η εταιρεία πραγματοποίησε B2B συναντήσεις με επιλεγμένους πράκτορες του εξωτερικού.

Η Mideast Travel Worldwide συμμετείχε ως εκθέτης στην πρώτη διοργάνωση του Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo. Παράλληλα, η εταιρεία συμμετείχε ενεργά στις B2B συναντήσεις με επιλεγμένους φορείς του εξωτερικού, προωθώντας το τουριστικό προϊόν που λέγεται “Ελλάδα”.

Η συγκεκριμένη έκθεση σκοπό είχε να προβάλλει δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα και η Mideast δε θα μπορούσε να είναι απούσα.

Έχοντας πάντοτε ως βασικό της μέλημα την προώθηση της χώρας και των σύγχρονων υποδομών αυτής μέσα από στοχευμένες δράσεις και παρουσία σε εκθέσεις ανά τον κόσμο, η Mideast αγκαλιάζει και υποστηρίζει κάθε αξιόλογη ελληνική πρωτοβουλία. Δίνοντας το παρόν, η Mideast ελπίζει στη δημιουργία ενός διεθνούς φήμης τουριστικού θεσμού στην Ελλάδα.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, δήλωσε: “Θεωρούμε καθήκον μας τη συνεχή και στοχευμένη προβολή της χώρας μας σε επιφανείς ταξιδιωτικούς φορείς του εξωτερικού μέσα από κάθε δυνατή ενέργεια. Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τόσο σημαντική έκθεση που στόχο έχει να δείξει ότι η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από αυτά που έχει ο μέσος τουρίστας στο μυαλό του. Πρεσβεύομε και με κάθε τρόπο προβάλουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με προορισμούς και ενδιαφέρον για όλη τη διάρκεια του έτους και με σύγχρονες υποδομές, ικανές να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση, προσωπική ή εταιρική”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024