Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςH Travelplanet24 εκπροσωπείται στην Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή (ΕΑΒ) του Merchant Risk Council (MRC)
OTAs

H Travelplanet24 εκπροσωπείται στην Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή (ΕΑΒ) του Merchant Risk Council (MRC)

Ο Χρήστος Γεωργούσης, Director Payment Solutions and Fraud Prevention της Τravelplanet24 εκλέχθηκε στην Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή (ΕΑΒ) του Merchant Risk Council (MRC), έχοντας αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα e-απάτης για να στηρίξει τον κλάδο πρόληψης ηλεκτρονικής απάτης και ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ευρώπη.

Η Travelplanet24 ανακοινώνει την ένταξη του Χρήστου Γεωργούση, Director Payment Solutions and Fraud Prevention, στην Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή του MRC–μιας από τις κορυφαίες επιτροπές στον κόσμο για τις online πληρωμές. Ο κ. Γεωργούσης θα συμβάλει με τις γνώσεις του και την πολύχρονη εμπειρία του στην αντιμετώπιση και την εξάλειψη μιας τόσο σημαντικής απειλής όπως η οικονομική εξαπάτηση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου που διαρκώς εξελίσσεται. Η επιλογή του μέσα από πολλούς άλλους επαγγελματίες παγκοσμίως από διάφορες e-commerce εταιρείες αναδεικνύει την επιτυχία του προγράμματος της Travelplanet24 για την πρόβλεψη και πρόληψη των παράνομων συναλλαγών στις ηλεκτρονικές πληρωμές.
 
Για την επιτυχία του αυτή ο Philipp Brinkmann, CEO της Travelplanet24, σχολίασε «Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε τόσο ταλαντούχους ανθρώπους όπως ο Χρήστος στην εταιρεία μας, που είναι σε θέση να συνεισφέρει την τεχνογνωσία του στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα. Με βάση την επιτυχία του στη μείωση των δικών μας επίπεδων οικονομικών απωλειών στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, είμαι σίγουρος ότι θα συντελέσει σημαντικό έργο στο συμβούλιο του MRC.»
 
Ο Nicolas Vedrenne, MRC Managing Director στην Ευρώπη, επίσης πρόσθεσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Χρήστο Γεωργούση μαζί μας. Το δυναμικό και πολυποίκιλο υπόβαθρο του στις πληρωμές και την πρόληψη οικονομικής εξαπάτησης τον κάνει ένα ενεργό μέλος της επιτροπής, καθώς το MRC συνεχίζει να προωθεί την θετική ανάπτυξη του κλάδου.»
 
Το υπόβαθρο της επιτυχίας -Το πρόγραμμα της Travelplanet24 για την πρόβλεψη και πρόληψη των παράνομων συναλλαγών στις ηλεκτρονικές πληρωμές.
 
Ιδιαίτερα σημαντική για την επέκταση της Travelplanet24 (ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους 18 μήνες) υπήρξε η συνεχής ανάπτυξη μιας -καινοτόμου για την αγορά στρατηγικής- για την πρόληψη των οικονομικών απωλειών στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ύστερα από την πρόκληση της εθνικής οικονομικής κρίσης, η εταιρεία αντιμετώπισε άλλη  μια σημαντική επιχειρηματική απειλή στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Η Travelplanet24 δεν είχε προβλέψει τον πραγματικό και ισχυρό κίνδυνο της οικονομικής εξαπάτησης στις ηλεκτρονικές πληρωμές που υπήρχε σε παγκόσμιο επίπεδο(στις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών), έτσι το 2012 η εταιρεία έχανε χιλιάδες ευρώ από παράνομες συναλλαγές. Ως εκ τούτου, η Travelplanet24 επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ενός ειδικού προγράμματος για την πρόληψη των οικονομικών απωλειών. Απόδειξη της επιτυχίας του προγράμματος τους τελευταίους 18 μήνες, είναι το γεγονός ότι δύο χρόνια πριν, το ποσοστό των απωλειών της εταιρείας ήταν κατά μέσο όρο 0,33%, και μειώθηκε σε 0,1% το περασμένο έτος ενώ τώρα έχει μειωθεί αρκετά κάτω από 0,1% κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Επιπρόσθετα ο αριθμός των συναλλαγών που χρειάστηκε να απορριφθούν ήταν 2,5% του συνολικού όγκου πληρωμών και τώρα βρίσκεται κάτω από το 1%, ενώ ο αριθμός των συναλλαγών που προωθήθηκαν για μη αυτόματο έλεγχο παρουσίασε αξιοσημείωτη μείωση από 25% σε 10% -ποσοστό πολύ χαμηλότερό από τα μέσο σημείο αναφοράς του κλάδου.

 

Στη φωτογραφία ο κ. Χρήστος Γεωργούσης, Director Payment Solutions and Fraud Prevention της Τravelplanet24
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024