Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέος ταξιδιωτικός κατάλογος από την ομάδα της Interprimius

Νέος ταξιδιωτικός κατάλογος από την ομάδα της Interprimius

Προτάσεις για ταξίδια σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος της ομάδας Interprimius, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο έντυπο, όπου η εμπειρία συνδυάζεται αρμονικάμε την καινοτομία και […]

Προτάσεις για ταξίδια σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος της ομάδας Interprimius, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο έντυπο, όπου η εμπειρία συνδυάζεται αρμονικά<...>με την καινοτομία και την ποιότητα, βρίσκει χώρο μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών προτάσεων, που καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε αναγνώστη.

Ταξίδια ατομικά, ομαδικά, γαμήλια, επαγγελματικά, κουλτούρας ή αθλητικά, κρουαζιέρες και άλλες υπηρεσίες παρουσιάζονται στις σελίδες αυτού του καταλόγου με έξυπνο, αλλά και πρωτότυπο τρόπο. Το σημείο, που βρίσκεται κάθε φορά στο επίκεντρο της παρουσίασης είναι σαφώς ο “προορισμός”, ο οποίος όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, συνοδεύεται από μικρά “tips”, ανακαλύψεις, προτάσεις και συμβουλές της Interprimius, ανάγοντας έτσι τον κατάλογο σε έναν εύχρηστο “ταξιδιωτικό οδηγό”.

Η ομάδα της Interprimius μοιράζεται με το ταξιδιωτικό κοινό τις γνώσεις της, αφού έχει επισκεφτεί όλους τους προτεινόμενους προορισμούς του καταλόγου, και συνθέτει το ιδανικό πακέτο ταξιδίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Πέρα από τις δυνατότητες της τεχνολογίας, που στον χώρο των ταξιδίων επιτρέπουν το “κλείσιμο” ενός ταξιδιωτικού πακέτου εντός λίγων δευτερολέπτων, “η Interprimius” όπως επεσήμανε ο κ. Πάνος Κούρος, Planning Director της εταιρίας, “δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή, την οποία μάλιστα επιδιώκει, ώστε να εγγυηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εκπλήρωση επιθυμιών του εκάστοτε ταξιδιώτη.

Αξίζει να αναφερθεί πως η διάθεση του καταλόγου – οδηγού της Interprimius γίνεται δωρεάν τόσο από τα γραφεία της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και από τους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες της.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024