Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδιαφέρον για πακέτα δραστηριοτήτων/εμπειριών από ξένους TOs για τα νησιά του Β. Αιγαίου
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον για πακέτα δραστηριοτήτων/εμπειριών από ξένους TOs για τα νησιά του Β. Αιγαίου

Η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε, στην Athens International Tourism Expo 2018, με εκπροσώπους της Yandex, εταιρείας διαδικτύου που εξυπηρετεί κυρίως το ρωσικό κοινό, με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας προβολής των νησιών.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Athens International Tourism Expo 2018”, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan στα Σπάτα 7-9 Δεκεμβρίου 2018. Στόχος ήταν η παρουσίαση και προώθηση των νησιών της περιφέρειας, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα Αγγελική Σαραντινού, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων κ. Κωνσταντίνος Αγγελής ως εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου και επαγγελματίες από τη Λέσβο και τη Χίο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Β2Β τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησαν 30 συναντήσεις με Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες από Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία και από την ομογένεια της Αμερικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ειδικά για την παροχή πακέτων δραστηριοτήτων και εμπειριών. Τα στοιχεία επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών.

Η κα Σαραντινού πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, καθώς και με εκπροσώπους της εταιρείας Yandex, της εταιρείας διαδικτύου που εξυπηρετεί κυρίως το ρωσικό κοινό, με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας προβολής των νησιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024