Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρασκευή στην Αθήνα: Δράσεις για την τόνωση του κέντρου της πρωτεύουσας
Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Παρασκευή στην Αθήνα: Δράσεις για την τόνωση του κέντρου της πρωτεύουσας

Τις Παρασκευές 23, 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου 2012 με τη συμμετοχή όλων αυτών που ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται το κέντρο της Αθήνας, θα αναπτυχθούν δράσεις και εκδηλώσεις όσον αφορά στο εμπόριο και την ψυχαγωγία.

Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τα τελευταία τραγικά γεγονότα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2012, που έπληξαν το κέντρο της Αθήνας ώθησαν τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών να ξεκινήσει πρωτοβουλία για την αναζωογόνηση του κέντρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, την ΓΣΕΒΕΕ, την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας και Αναπλάσεις ΑΕ και τους λοιπούς επιχειρηματικούς φορείς.

Με αυτό το σκεπτικό τις Παρασκευές 16, 23, 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου 2012 με τη συμμετοχή όλων αυτών που ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται το Κέντρο, θα αναπτυχθούν δράσεις και εκδηλώσεις όσον αφορά το εμπόριο και την ψυχαγωγία με την ελπίδα να “Κερδίσουμε ξανά την πόλη μας”.

Στη πρόσκληση έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα: Ο ΣΕΛΠΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) μέλη της ΓΣΕΒΕΕ, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (HATTA), ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, η Ελληνική Εταιρεία Θεαμάτων και η Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρου Θεάτρου.

Το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι και θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Η εφημερίδα “Athens Voice” αναλαμβάνει την έντυπη προβολή και υποστήριξη της δράσης, ενώ η Viva.gr είναι χορηγός της online επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας athensfridays.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024