Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒραβεύσεις των Atrium Hotels & Resorts από το Holidaycheck
Ξενοδοχεία

Βραβεύσεις των Atrium Hotels & Resorts από το Holidaycheck

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas διακρίθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά με τη διάκριση 'HolidayCheck Special Award 2022'.

Παρ’όλες τις δυσκολίες λόγω κορωνοιού και το 2021, το Holidaycheck, αποφάσισε να συνεχίσει τη βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίνονται στις υψηλότερες θέσεις, βάσει αξιολόγησης των ταξιδιωτών, που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους.

Έτσι, για 17 η χρονιά οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να επιλέξουν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Περισσότεροι από 360.000 έγκριτοι επισκέπτες επέλεξαν τα 619 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε 27 χώρες. Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν και να βραβευθούν για 2η συνεχόμενη χρονιά με τη διάκριση “HolidayCheck Special Award 2022” και συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στο νησί της Ρόδου.

Επιπλέον το Atrium Prestige πήρε την 3η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Luxus Hotels, που περιλαμβάνει τα 25 πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο.

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Γεώργιος Ματσίγκος, δήλωσε ότι “η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της αγάπης του προσωπικού μας για την δουλειά του και της προσήλωσης που επέδειξε ο όμιλος στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής για ακόμη μια δύσκολη χρονιά. Στα Atrium Hotels & Resorts ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι το προσωπικό του, στο οποίο επενδύει, με συνεχή επιμόρφωση, σεμινάρια, επιβράβευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Τα βραβεία αυτά, επιβραβεύουν τις προσπάθειες του προσωπικού, των στελεχών και της διοίκησης για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας και ταυτόχρονα θέτουν τις βάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον.

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και ο όμιλος εργάζεται εντατικά ώστε να είναι όλα έτοιμα για να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας σύντομα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024