Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑποκλειστική συνεργασία της SaveMoneySIM με τον DTNO
Επικοινωνία

Αποκλειστική συνεργασία της SaveMoneySIM με τον DTNO

Αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας SAVEMONEYSIM υπέγραψε ο κυπριακός τουριστικός οργανισμός D. Travel N. Outlet Ltd (DTNO).

Ο τουριστικός οργανισμός D. Travel N. Outlet Ltd (DTNO) με έδρα την Λευκωσία στην Κύπρο, υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας SaveMoneySIM, η οποία θα ωφελήσει την εταιρεία με ένα πρόσθετο προϊόν για τους πελάτες της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Η SaveMoneySIM είναι ένας διεθνής όμιλος εταιρειών που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η προώθηση των καρτών SIM ενιαίο ταξίδι (υπηρεσίες επικοινωνιών σε φθηνή περιαγωγή) στην ρωσική αγορά. Σήμερα η εταιρεία είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα της διεθνούς κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσία. Η SaveMoneySIM είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της Εσθονικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών παρόχου Top Connect (Άδεια Νο. TL03-1568 от 04.12.2003г.). Το προϊόν είναι μια καθολική κάρτα SIM, η οποία εξοικονομεί χρήματα για την περιαγωγή με 5 εκατ. συνδρομητές.

Ο κ. Νικόλας Μαύρος, διευθυντής του D. Travel N. Outlet Ltd – DTNO αναφέρει: “Με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία μας θα σώσει τους πελάτες μας από φουσκωμένους λογαριασμούς τηλεφώνου. Με ένα ενιαίο ευρωπαϊκό αριθμό που λειτουργεί σε 200 χώρες, θα μειώσει το κόστος περιαγωγής έως και 10 φορές και θα προσφέρει δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις σε 120 χώρες. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συμφωνία θα είναι επιτυχημένη”.

Ο κ. Artem Ulyukin, διευθυντής του διεθνούς τμήματος του SaveMoneySim, δηλώνει: “Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση των καρτών SIM στο συνεργάτη μας (DTNO) και παροχή των τελευταίων πληροφοριών σχετικά με τις νέες τιμές και τις προσφορές. Δουλεύουμε με Top Connect για σχεδόν έξι χρόνια και έχουν προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες των συνεργατών μας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την υπηρεσία αυτή”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024