Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚυκλοφόρησε η νέα έκδοση του CD-ROM Greek Tourist Organizer

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του CD-ROM Greek Tourist Organizer

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η 6η έκδοση του CD-ROM “Greek Tourist Organizer”, από την εταιρία Pan Vision. Η νέα έκδοση “Edition 2001” περιλαμβάνει πάνω από 6.500 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα με πληροφορίες […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η 6η έκδοση του CD-ROM "Greek Tourist Organizer", από την εταιρία<...> Pan Vision<.>. Η νέα έκδοση "Edition 2001" περιλαμβάνει πάνω από 6.500 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα με πληροφορίες και φωτογραφίες στα περισσότερα από αυτά. Ακόμα περιλαμβάνονται χάρτες από όλη την Ελλάδα, φωτογραφικό άλμπουμ, ευρετήριο καταλυμάτων, ξενοδοχειακών αλυσίδων, πόλεων και περιοχών από όλη την χώρα.

Στην νέα έκδοση υπάρχουν πληροφορίες για τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, καζίνο, μουσεία, πρεσβείες, ξεναγούς, ενοικιάσεις πούλμαν, λιμουζινών και σκαφών αναψυχής, αεροταξί, εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες, εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, τηλέφωνα των γραφείων της Τουριστικής Αστυνομίας και των γραφείων του ΕΟΤ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα της κατευθείαν κράτησης σε ορισμένα ξενοδοχεία σε συνεργασία με την HotelWorld. Για όλες τις καταχωρημένες επιχειρήσεις δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών (σε 6 μεγέθη) με τις διευθύνσεις τους για την αποστολή αλληλογραφίας. Ένα δυνατό σημείο του CD-ROM είναι η ομαδική αποστολή e-mail μαζί με συνοδευτικά έγγραφα, σε όσες επιχειρήσεις διαθέτουν , όπως επίσης και η αποστολή e-mail των φωτογραφιών των καταλυμάτων, ενώ ο χρήστης έχει και την δυνατότητα να δει τις σελίδες του στο Internet.

Το πρόγραμμα λειτουργεί ταυτόχρονα σε 7 γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, ελληνικά, και Ρώσικα, ενώ υπάρχει και αρχείο βοηθείας για κάθε γλώσσα.

Το CD-ROM απευθύνεται σε τουριστικό κοινό, αλλά και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για έναν Interactive τουριστικό κατάλογο με αυξημένες δυνατότητες. Η ευκολία της λειτουργίας του το καθιστά απλό στην χρήση του ακόμα και από τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024