Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠρωτοπόρα τεχνολογικά η Πάφος
Κουλτούρα και Τεχνολογία – Pafos Goes App

Πρωτοπόρα τεχνολογικά η Πάφος

Οι σύμβουλοι τουριστικών επιχειρήσεων Avantless Ltd μαζί με την εταιρεία Cocoon Creations Services Ltd ανακοινώνουν τη δημιουργία ίσως της πιο καινοτομικής εφαρμογής, για κινητά τηλέφωνα iPhone και ταμπλέτες iPad, που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο.

Πρωτοπόρα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone και ταμπλέτες iPad παρουσιάζει η Πάφος, σε συνεργασία με τους συμβούλους τουριστικών επιχειρήσεων Avantless Ltd και την εταιρεία Cocoon Creations Services Ltd

Η εφαρμογή είναι σε στύλ παιχνιδιού και ονομάζεται Pafos Treasure Hunt. Το Pafos Treasure Hunt συνδυάζει γνώση, διασκέδαση και πολιτισμό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να μάθουν για την ιστορία της Πάφου με ένα προτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, αλλά συνάμα να κερδίσουν και πλούσια δώρα.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί 14 σημεία στη Πάφο που περιλαμβάνουν αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά επαγγέλματα και μουσεία της Πάφου, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο iPhone ή την ταμπλέτα iPad. Κάνοντας “check-in” στο χώρο κερδίζει άμεσα βαθμούς και επιτεύγματα. Οι βαθμοί προστίθενται και αν κάποιος επισκεφτεί αρκετούς χώρους και συμπληρώσει το σύνολο βαθμών που απαιτούνται, κερδίζει άμεσα ένα δώρο έκπληξη και έχει τη δυνατότητα να μπεί σε κλήρωση για το μεγάλο μας δώρο που είναι μια διαμονή για 3 νύκτες για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτεί τοπικές επιχειρήσεις που εξασκούν παραδοσιακά επαγγέλματα, όπου με την επίσκεψη και το check-in στο χώρο κερδίζει άμεσα και ένα δώρο έκπληξη από την επιχείρηση. Όλα τα σημεία του Pafos Treasure Hunt είναι προσβάσιμα με δημόσιες συγκοινωνίες και το ίδιο το παιχνίδι πληροφορεί τον χρήστη για το ποιά διαδρομή λεωφορείου πρέπει να πάρει για να φτάσει στο σημείο που είναι στο παιχνίδι.

Το Pafos Treasure Hunt δεν είναι μια πρωτότυπη εφαρμογή μόνο για τα κυπριακά δεδομένα, αλλά πρωτοτυπεί και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η πρώτη στο είδος της που λειτουργεί σαν οδηγός πόλης, προσφέρει ιδιαίτερα ιστορικά στοιχεία για τους χώρους που δεν θα τα βρείτε σε άλλους οδηγούς πόλης, σας δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης στους συγκεκριμένους χώρους, αλλά ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτόματα πλούσια δώρα και να μπείτε σε κλήρωση για ένα μεγαλύτερο δώρο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Επίσης το Pafos Treasure Hunt εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες που δίνουν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter αφού μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να μοιράζεται τη πρόοδο του με τους φίλους του και να δημιουργεί έτσι φιλικό ανταγωνισμό μαζί με άλλους, αλλά και μέσω της συζήτησης να προωθείται η ίδια η Πάφος.

Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν από το iTunes App Store για χρήστες iPhone και iPad. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το www.pafostreasurehunt.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024