Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτον Πειραιά το νέο καράβι της Superfast Ferries

Στον Πειραιά το νέο καράβι της Superfast Ferries

Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά, το νέο απόκτημα του στόλου των Επιχειρήσεων Αττικής, το Superfast VI, το οποίο ξεκινάει σήμερα δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα-Ancona-Πάτρα. Το Superfast VI διαθέτει υπερπολυτελείς […]

Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά, το νέο απόκτημα του στόλου των Επιχειρήσεων Αττικής, το<...> Superfast<.> VI, το οποίο ξεκινάει σήμερα δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα-Ancona-Πάτρα.

Το Superfast VI διαθέτει υπερπολυτελείς κλιματιζόμενες καμπίνες, εστιατόρια a la carte και self service, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, αίθουσες συνεδρίων, πισίνα, disco, παιδική χαρά, ανταλλακτήριο συναλλάγματος και άλλες ανέσεις. Η χωρητικότητα του σε αυτοκίνητα είναι 1000 οχήματα, ή 200 αυτοκίνητα και 140 φορτηγά. Το μήκος του πλοίου είναι 204 μέτρα, και το πλάτος του 25. Η ταχύτητα του ξεπερνά τους 30 κόμβους.

Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να παραδοθεί το Superfast V, αδελφό πλοίο του Superfast VI, το οποίο θα δρομολογηθεί και αυτό στη γραμμή Πάτρα-Ancona-Πάτρα. Έτσι, από τα τέλη Μαρτίου 2001, η Superfast Ferries θα προσφέρει καθημερινά τρεις αναχωρήσεις από την Πάτρα και δύο από την Ηγουμενίτσα για την Ancona και το Bari της Ιταλίας.

Στο στόλο των Superfast αναμένεται να προστεθούν στους επόμενους 18 μήνες ακόμη έξι ολοκαίνουργα και υπερσύγχρονα πλοία. Τα τέσσερα πρώτα θα συνδέουν καθημερινά τη Γερμανία με τη Φιλανδία και τη Σουηδία από το Μάιο του 2001 και άλλα δύο Superfast θα δρομολογηθούν στη γραμμή Σκωτίας-Ηπειρωτικής Ευρώπης από τα μέσα του 2002. Υπενθυμίζεται ότι η Superfast Ferries βγήκε πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό για τη δρομολόγηση επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων μεταξύ Σκωτίας και Ηπειρωτικής Ευρώπης ανάμεσα σε 42 εταιρίες που συμμετείχαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024