Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος οδηγός ‘εργαλείο’ από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών

Νέος οδηγός ‘εργαλείο’ από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών

Ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών αλλά και των τουριστών είναι ο νέος οδηγός που έκδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών (ΕΞΑ), με σκοπό να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των διεθνών […]

Ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών αλλά και των τουριστών είναι ο νέος οδηγός που έκδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών (ΕΞΑ<.>), με σκοπό<...> να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των διεθνών τουριστών που επισκέπτονται την Αθήνα.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε στον οδηγό ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρει ότι "Είμαι βέβαιος ότι αυτός ο οδηγός θα διευκολύνει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη μας, να συμμετάσχουν στα πολιτιστικά της γεγονότα, να γευτούν την κουζίνα της και να απολαύσουν την φιλοξενία των ανθρώπων της".

Ο οδηγός συμπεριλαμβάνει πολλά θέματα που ενδιαφέρουν τους τουρίστες και που κάνουν την διαμονή τους στην Αθήνα πιο εύκολη και ευχάριστη.
Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους τουρίστες είναι το θέμα της μεταφοράς και της περιήγησής τους στην πόλη. Ο οδηγός έχει προβλέψει για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν και γι' αυτό τον λόγο έχει μια αναλυτική αναφορά στα μεταφορικά μέσα και στις τοποθεσίες που πιθανότατα μπορούν να επισκεφτούν οι τουρίστες. Επίσης, κάτι που μπορεί να διευκολύνει πολύ την μεταφορά τους μέσα στην Αθήνα είναι το μετρό. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχουν την δυνατότητα να φτάνουν στον προορισμό τους, αποφεύγοντας την κίνηση και το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης, και όχι μόνο.

Στην συνέχεια του οδηγού, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν για την ιστορία της πόλης και να πληροφορηθούν για τα αξιοθέατα και τα αξιοθαύμαστα μνημεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν. Μαζί με τα μνημεία μπορούν να βρουν τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας με τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους.

Μέσα στον οδηγό υπάρχουν πληροφορίες για πολλά ακόμα θέματα. Για τη νυχτερινή ζωή στην Αθήνα, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, τους Αθηναίους και την γνωστή φιλοξενία τους, τα υπέροχα αθηναϊκά ταβερνάκια ή και τα πολυτελέστατα εστιατόρια, και γενικότερα για την ελληνική ή οποιασδήποτε άλλης χώρας κουζίνα που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Επίσης, ο οδηγός περιλαμβάνει πληροφορίες για τα πολιτιστικά γεγονότα που γίνονται στην Αθήνα, όπως και για τις αγορές που μπορούν να κάνουν οι τουρίστες στην Αθήνα. Πληροφορίες επίσης υπάρχουν και για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της πόλης για τη διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων και συνεδρίων. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για να πάρει μέρος σε κάποια κρουαζιέρα, ή να κάνει ιστιοπλοΐα στις ελληνικές θάλασσες μέσα στον οδηγό μπορεί να βρει τηλέφωνα και διευθύνσεις από τις μαρίνες της Αττικής. Τέλος, μια αναλυτική λίστα με τις υπηρεσίες που παρέχουν τα ξενοδοχεία-μέλη της ΕΞΑ όλων των κατηγοριών, όπως και πολλές ακόμα πληροφορίες που σίγουρα καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών των τουριστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024