Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celebrity Cruises υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για ανακατασκευή του κρουαζιερόπλοιου Century

Η Celebrity Cruises υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για ανακατασκευή του κρουαζιερόπλοιου Century

Η Celebrity Cruises υπέγραψε με την εταιρία Fincantieri στο Παλέρμο της Ιταλίας για την ανακατασκευή του κρουαζιερόπλοιου Century το 2006. Το Century θα είναι έτοιμο στις 2 Ιουνίου του 2006. […]

Η Celebrity Cruises υπέγραψε με την εταιρία Fincantieri στο Παλέρμο της Ιταλίας για την ανακατασκευή του κρουαζιερόπλοιου<...> Century το 2006.

Το Century θα είναι έτοιμο στις 2 Ιουνίου του 2006. Το συμβόλαιο με την εταιρεία Fincantieri, περιλαμβάνει μεγάλες τροποποιήσεις στους χώρους του πλοίου.

“Το project αυτό αποτελεί ένα φαινόμενο. Το Century είναι ήδη ένα εκπληκτικό πλοίο, ανάμεσα στα 10 καλύτερα του κόσμου. Ο στόχος μας τώρα είναι να προσαρμόσουμε το πλοίο με τα κρουαζιερόπλοια Millennium του στόλου μας, ώστε να προσφέρουμε ανεπανάληπτες εμπειρίες στους επισκέπτες μας”, είπε ο Dan Hanrahan, Πρόεδρος της Celebrity.

Ο Giuseppe Bono, Chief Executive Officer της Fincantieri είπε, “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η Celebrity Cruises μας επέλεξε για αυτό το σχέδιο. Το γεγονός αυτό ενισχύει την στρατηγική της εταιρίας στον τομέα της επισκευής πλοίων, στοχεύοντας στην προσφορά μεγάλου δικτύου υπηρεσιών”.

Το ανακατασκευασμένο πλοίο της Celebrity Cruises θα κάνει κρουαζιέρες στη Βαλτική, στη Μεσόγειο και στη Νορβηγία.

Στην Ελλάδα η εταιρία Celebrity Cruises αντιπροσωπεύεται από την εταιρία Navigator.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024