Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυγκέντρωση 1,5 εκατ. δολαρίων για το Ερυθρό Σταυρό των Η.Π.Α. από την Carnival Cruise Lines

Συγκέντρωση 1,5 εκατ. δολαρίων για το Ερυθρό Σταυρό των Η.Π.Α. από την Carnival Cruise Lines

Πενήντα δολάρια από κάθε καμπίνα που θα πουληθεί τις επόμενες 30 ημέρες θα δωρίσει η εταιρία κρουαζιερόπλοιων Carnival Cruise Lines στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στις […]

Πενήντα δολάρια από κάθε καμπίνα που θα πουληθεί τις επόμενες 30 ημέρες θα δωρίσει η εταιρία κρουαζιερόπλοιων Carnival Cruise Lines<.> στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό,<...> συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στις προσπάθειές του για ανακούφιση των θυμάτων από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

Με στόχο τη συγκέντρωση 1,5 εκατ. δολαρίων σε ένα μήνα, η Carnival Cruise Lines, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον όμιλο Αμφιτρύων, συνεχίζει τη μακρόχρονη σχέση της με τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση.

"Η Carnival, μαζί και με άλλες εταιρίες ανά τον κόσμο, θέλησε να προσφέρει βοήθεια στα θύματα της τραγωδίας, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους καλεσμένους της, στους υπαλλήλους της και στους τουριστικούς πράκτορες να συνεισφέρουν στην ανθρωπιστική προσπάθεια. Η θλίψη μας για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι βαθύτατη. Γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε" σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος της Carnival, κ. Bob Dickinson.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Carnival έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες υπέρ του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, ανάμεσά τους προγράμματα για την ανακούφιση θυμάτων από τυφώνες και θύελλες και αιμοδοσίες. Μόλις πρόσφατα, η εταιρία δώρισε 200.000 δολάρια στην οργάνωση θυμάτων του Τυφώνα Άλισον στο Τέξας και τη Λουιζιάνα.

Η δωρεά των 50 δολαρίων ανά καμπίνα ισχύει για ατομικές κρατήσεις και για όλες τις προσφορές της εταιρίας, ενώ αφορά σε όλες τις κρουαζιέρες διάρκειας δύο έως 17 Ημερών με προορισμό τις Μπαχάμες, Καραϊβική, Μεξικό, Αλάσκα, Χαβάη, Νέα Αγγλία, Καναδά, Κανάλι του Παναμά, Βερμούδες και Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024