Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ SAS ζητά νέες ιδέες από τους επιβάτες της
Νέα πλατφόρμα My SAS Idea

Η SAS ζητά νέες ιδέες από τους επιβάτες της

Η αεροπορική εταιρεία SAS χρησιμοποιεί το Crowdsourcing για να 'αλιεύσει' φρέσκες ιδέες από τους επιβάτες της.

Οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές (SAS) εγκαινίασαν μία νέα διαδικτυακή “Crowdsourcing” πύλη με την ονομασία “My SAS Idea” (flysas.com/mysasidea), όπου οι πελάτες καλούνται να μοιραστούν τις ιδέες τους για το πως η εταιρεία μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες τη ή ακομη, να δημιουργήσει νέα προϊόντα.

“Το Crowdsourcing είναι μια αρκετά νέα τάση, και βλέπουμε να υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες σε όσους την υιοθετήσουν έγκαιρα. Είχαμε έως τώρα δύο εκστρατείες crowdsourcing κατά το τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά τώρα είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στη συνεχή λειτουργία μιας πλατφόρμας για όλες τις πτυχές της εταιρείας μας. Αρκετές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρείες έχουν επίσης πραγματοποιήσει βραχύβιες καμπάνιες crowdsourcing, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που δημιούργησε ένα αυτόνομο φόρουμ όπως το My SAS Idea. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πολλές ιδέες και θέλουμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε πραγματικότητα τις καλύτερες από αυτές”, λέει ο Joakim Landholm, γενικός εμπορικός διευθυντής της SAS.

Η πλατφόρμα My SAS Idea δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να προτείνουν ιδέες σχετικά με ο,τιδήποτε, από το πως να βελτιωθούν οι προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων στη SAS έως νέους προορισμούς και EuroBonus. Οι ιδέες που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους από τους άλλους επιβάτες θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν από τη SAS.

Ο όρος “crowdsourcing” προέρχεται από την ένωση των λέξεων crowd (πλήθος) και outsourcing (εξωτερική ανάθεση εργασιών) και ως “Crowdsourcing” αναφέρεται η πράξη της εξωτερικής ανάθεσης καθηκόντων, που παραδοσιακά εκτελούνταν από υπάλληλο ή εργολάβο, σε μια μεγάλη ομάδα εθελοντών ή μία κοινότητα, μέσω ανοικτής πρόσκλησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024