Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμφωνία Περού και WTO για την ανάπτυξη του Δορυφόρου Λογαριασμού του Τουρισμού

Συμφωνία Περού και WTO για την ανάπτυξη του Δορυφόρου Λογαριασμού του Τουρισμού

Ο Περουβιανός υπουργός Τουρισμού κ. Alfredo Ferrero και ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (World Tourism Organization – WTO) κ. Francesco Frangialli υπέγραψαν συμφωνία τεχνικής συνεργασίας για την ανάπτυξη […]

Ο Περουβιανός υπουργός Τουρισμού κ. Alfredo Ferrero και ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού<...> (World Tourism Organization – WTO) κ. Francesco Frangialli υπέγραψαν συμφωνία τεχνικής συνεργασίας για την ανάπτυξη του Δορυφόρου Λογαριασμού του Τουρισμού.

Ο κ. Ferrero εξήγησε πως “ο Δορυφόρος Λογαριασμού του Τουρισμού είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την αξιολόγηση της συνεισφοράς του τουρισμού στο Εγχώριο Προϊόν, στην ισορροπία των μισθών και στην δημιουργία θέσεων εργασίας”. Και πρόσθεσε ότι “χάρη στη συμφωνία, το Περού θα λάβει τεχνική βοήθεια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, ώστε να βελτιώσει και να μπορέσει να χειριστεί σωστά αυτό το πολυσήμαντο εργαλείο, το οποίο θα παρέχει στατιστικά δεδομένα για την πορεία της τουριστικής βιομηχανίας”. Τέλος, ο κ. Ferrero σημείωσε ότι “τα αποτελέσματα από τον Δορυφόρο Λογαριασμού του Τουρισμού του Περού θα γνωστοποιηθούν την επόμενη χρονιά”.

Από την άλλη, ο γενικός γραμματέας του WTO κ. Francesco Frangialli δήλωσε ότι “η υποστήριξη του Οργανισμού προς το Περού αποτελεί ενέργεια της συνολικής προσπάθειας, που καταβάλει ο Οργανισμός, ώστε να βοηθήσει τις Κυβερνήσεις να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να προωθήσουν και να σχεδιάσουν λειτουργικότερα την πορεία της τουριστικής τους πολιτικής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024