Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠρωτοποριακή, Ολυμπιακών προδιαγραφών, ice arena στο πρώην Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης
Ξεκίνησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα παγοδρομιών 2009

Πρωτοποριακή, Ολυμπιακών προδιαγραφών, ice arena στο πρώην Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης

Με εντυπωσιακό και ξεχωριστό τρόπο – χάρη στην αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ευγενική παραχώρηση των Ολυμπιακών Ακινήτων – ξεκίνησαν φέτος τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγοδρομιών 2009 σε […]

Με εντυπωσιακό και ξεχωριστό τρόπο – χάρη στην αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ευγενική παραχώρηση των<...> Ολυμπιακών Ακινήτων – ξεκίνησαν φέτος τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παγοδρομιών 2009 σε πρωτοποριακό Ολυμπιακών προδιαγραφών ice arena που εγκαταστάθηκε στο πρώην Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στο Κέντρο Aνω Λιοσίων. Οι αέρινες κινήσεις των αθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ και οι ζωηρές και ζωντανές κινήσεις των αθλητών του χόκεϊ επί πάγου, έκλεψαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης και τον πρώτο αγώνα χόκεϊ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών (E.O. ΠΑΓ.) κ. Χρήστος Χατζηαθανασίου και μέλη του Δ.Σ της Ε.Ο. ΠΑΓ., καλωσόρισαν τους επίσημους καλεσμένους, αθλητές, φιλάθλους και δημοσιογράφους στο μεγαλύτερο έργο πάγου που έχει γίνει σε εσωτερικό χώρο έως σήμερα στην Ελλάδα.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την διαμόρφωση του χώρου για χρήση παγοδρομίου Ολυμπιακών προδιαγραφών, τονίζοντας την σημασία του έργου και την υποστήριξη του φορέα προς το άθλημα σε Ολυμπιακό επίπεδο.

Την έναρξη των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κήρυξαν μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΑΓ, ο κ. Σταύρος Δουβής, γενικός γραμματέας Αθλητισμού και εκπρόσωπος της Πολιτείας. Ο κ. Χατζηαθανασίου, πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ., ευχαρίστησε δημόσια τα Ολυμπιακά Ακίνητα, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον υπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την ευγενή χορηγία του σταδίου και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τον γεν. γραμματέα κ. Σταύρο Δουβή για την στήριξη τους στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος λέγοντας: “Με την δημιουργία αυτού του σταδίου, κατορθώσαμε να μας δοθεί -από τη Διεθνή Ομοσπονδία (IIHF)- το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου Div. III 2010. Θα θέλαμε περαιτέρω βοήθεια από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την διαρκεί στήριξή του για την ανάπτυξη των αθλημάτων των παγοδρομιών στη χώρα μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024