Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτις 15 Δεκεμβρίου ο διαγωνισμός για την μαρίνα της Ρόδου

Στις 15 Δεκεμβρίου ο διαγωνισμός για την μαρίνα της Ρόδου

Δημοσιεύτηκε, επιτέλους η πολυσυζητημένη διακήρυξη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την μαρίνα της Ρόδου, σύμφωνα με την οποία ο διαγωνισμός θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε, επιτέλους η πολυσυζητημένη διακήρυξη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού<...> για την μαρίνα της Ρόδου, σύμφωνα με την οποία ο διαγωνισμός θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Ήδη έχουν ενδιαφερθεί αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον σχετικό κλάδο, σύμφωνα με άρθρα τοπικών δημοσιευμάτων.

Αναλυτικότερα, η διάρκεια μίσθωσης θα είναι 35 χρόνια και η τιμή εκκίνησης του μισθώματος είναι 350.000 ευρώ το χρόνο. Ο πλειοδότης μεταξύ των άλλων μισθωτικών υποχρεώσεών του θα αναλάβει την εκτέλεση όλων των συμπληρωματικών λιμενικών και χερσαίων έργων, που στην διακήρυξη περιγράφονται αναλυτικά. Όπως έγινε γνωστό, 4 μεγάλες εταιρείες έχουν επιδείξει διερευνητικό ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Πιθανολογείται, όμως, ότι ο αριθμός των συμμετασχόντων θα είναι μεγαλύτερος, ενώ επί του θέματος υπάρχει κινητικότητα και από ροδίτες επιχειρηματίες. Δικαίωμα στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, εταιρείες ή ενώσεις ή κοινοπραξίες φυσικών ή νομικών προσώπων, ενώ εκ των πραγμάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στην κατασκευή, λειτουργία και διαχείριση τουριστικών λιμένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024