Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Ιταλική αγορά στόχος της Βορείου Ελλάδας

H Ιταλική αγορά στόχος της Βορείου Ελλάδας

Στην 25η ΒΙΤ (Borsa Internationale del Tourismo), τη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι επτά Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της ζώνης ευθύνης της…

Στην 25η ΒΙΤ (Borsa Internationale del Tourismo), τη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και<...> οι επτά Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της ζώνης ευθύνης της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 ως τις 15 Φεβρουαρίου 2005 στον εκθεσιακό χώρο της FIERA Milano. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στοχεύοντας στην προσέλκυση της τουριστικής αγοράς της Ιταλίας, η οποία εμφανίζει τα τελευταία δυο χρόνια αυξητικές τάσεις στην περιοχή, θα παρουσιάσει στο Μιλάνο τους τουριστικούς πόρους σε αυτόνομο χώρο 80 τ.μ., στο περίπτερο 15 stand D 68, με έντυπο υλικό προβολής στην ιταλική γλώσσα και σαλόνι για επαφές Ελλήνων και Ιταλών επαγγελματιών του τουρισμού.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσιότρας, ενώ θα συμμετάσχουν ο Νομάρχης Ημαθίας, Γιάννης Σπάρτσης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας, Θωμάς Γκουντάντσης.

Η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση του Μιλάνου είναι μέρος της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2004 – 2005, το οποίο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΠ).

Η διεθνής αυτή έκθεση είναι η πρώτη για το 2005 στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια, ενώ μέχρι το τέλος του έτους έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχει και στις εκθέσεις Τουριστικό Πανόραμα, έκθεση Βαρσοβίας και “Philoxenia”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024