Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜε χαμόγελο επέστρεψαν από τη ΝΑ Ασία οι 160 Βούλγαροι τουρίστες

Με χαμόγελο επέστρεψαν από τη ΝΑ Ασία οι 160 Βούλγαροι τουρίστες

Ιδιαίτερα επικριτικός ως και καυστικός ήταν ο Τύπος της Σόφιας την Παρασκευή, κάθε φορά που αναφερόταν στις δηλώσεις των 160 Βούλγαρων τουριστών, που επέστρεψαν την Πέμπτη από τις πληγείσες περιοχές […]

Ιδιαίτερα επικριτικός ως και καυστικός ήταν ο Τύπος της Σόφιας την Παρασκευή, κάθε φορά που αναφερόταν στις<...> δηλώσεις των 160 Βούλγαρων τουριστών, που επέστρεψαν την Πέμπτη από τις πληγείσες περιοχές της ΝΑ Ασίας. Μάλιστα, ο τίτλος της εφημερίδας `Σταντάρτ` σε σχετικό άρθρο είναι Οι Βούλγαροι επέστρεψαν με χαμόγελο από την Ταϊλάνδη, ενώ και η εφημερίδα `Νοβινάρ` γράφει πως οι Βούλγαροι επέστρεψαν ευτυχισμένοι από το νησί Πουκέτ.

Ο Τύπος της γειτονικής χώρας σημειώνει ακόμη πως ενώ παγκοσμίως έχουν συγκεντρωθεί περίπου 5 δισ. δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια, στη Βουλγαρία το ποσό που συγκεντρώθηκε γι αυτόν τον σκοπό είναι μόλις 8.000 λέβα δηλ. περίπου 4.000 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τον Τύπο της Σόφιας, οι Βούλγαροι ήταν μεταξύ των λιγοστών ξένων, που προτίμησαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, μετά από τα τραγικά γεγονότα. “Στο Πουκέτ είναι πολύ ωραία. Δεν υπάρχει τίποτα το τρομερό. Τα ΜΜΕ υπερβάλλουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά μια Βουλγάρα τουρίστρια κατά την επιστροφή της στη Σόφια, σύμφωνα με την εφημερίδα `Σταντάρτ`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024